De meest hilarische Russische profielfoto?s op datingsites

Vrije tijd door Marleen_S

In Rusland houden ze wel van een druppeltje wodka op z’n tijd. En dat heeft hilarische profielfoto’s tot gevolg. In plaats van dat ze deze per direct allemaal verwijderen, gebruiken ze gerust een exemplaar voor hun datingprofiel.

 
En dat ziet er ongeveer zo uit. Het is natuurlijk leedvermaak van het allerhoogste (of laagste) niveau, maar één ding is zeker: in Nederland vind je deze pareltjes van foto’s echt niet. Wij zijn in ieder geval benieuwd hoeveel online matches ze inmiddels hebben aan de hand van deze profielfoto's... 


Svetlana heeft een duidelijke boodschap: een echte man bevaart de Rode Zee.


Svetlana's zusje daarentegen is nog altijd een beetje blijven hangen in haar Disneyprinsessen-periode. De vin is nep, maar er mag naar haar gehengeld worden, heren.


Mascha Meloen doet het haar concurrenten even voor hoe het moet. Kont naar achter, mond wijd open en je ogen op half zeven.


DonJuan1993 is een ware Russische Casanova.


Roemjana weet wel wat je moet doen met een banaan. 


Dat online datingprofielen niet alleen iets van de nieuwe generatie is, bewijst Tanya. Ze beschrijft zichzelf als een 'liefhebbende huismoeder'.... In bloemetjesjurk uiteraard.


Ontmoet Gladde Giorgy. Zijn pluspunt? Een sauna mét magnetron.


Deze gevaarlijke Rus zal je op zijn vliegend tapijt met sabel en zwaard beschermen tegen witharige puppy's. Koste wat kost.


Sorry. Wij weten het ook even niet meer...


Tatjana laat graag haar pluspunten zien. Al leiden haar roze laarzen wel een beetje af van waar het écht om draait: haar skills als keukenmeid.


Naast haar prachtige kunstwerken (zie rechts) weet Veronika maar al te goed wat je nog meer met muren kunt doen. 


Laten we tot slot dan maar proosten op de goede afloop. Dat de ware Jacob maar gauw in je bubbelbad moge kruipen.
 

Welke foto verdient volgens jou absoluut de eerste plek?