Mission Impossible III in première in Amsterdam

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Voor de echte première van Mission Impossible III moeten we nog een weekje wachten, maar gisteren was in Tushinski in Amsterdam de galapremière van de film Mission Impossible III. En dat was dubbel feest, want behalve de altijd aanwezige bekende Nederlanders, mochten we in onze hoofdstad ook drie acteurs uit de film verwelkomen. Dat waren Keri Russell, Maggi Q en Jonathan Rhys-Meyers, die belangrijke rollen in de film vertolken.

Afbeelding verwijderd door redactie

Ze hadden het duidelijk naar hun zin daar op die rode loper van Amsterdam's mooiste filmtheater. En ze mochten ook op een ruime belangstelling rekenen van fans van de film, want die waren uit alle uithoeken van het land naar Amsterdam gekomen. Dat werd dus poseren voor de klikkende camera's van onze fotografen en oneindig veel geduld hebben, voordat iedereen zijn mooiste plaatje had geschoten.

Afbeelding verwijderd door redactie

Natuurlijk waren er ook veel BN'ers aanwezig bij deze grootse première: we kwamen onder andere Bracha van Doesburg, Lange Frans en Baas B, Hind en Brainpower, Wibi Soerjadi, Jennifer de Jong en Di-rect op de rode loper tegen. Het was dus allemaal weer een hele gezellige boel en gelukkig werkte het weer mee!

Afbeelding verwijderd door redactie

Nu is het wachten op de officiele première van Mission Impossible III, vanaf 3 mei in alle theaters. Volgende week kun je op Vrouw.nl ook interviews verwachten met Keri Russell, Jonathan Rhys-Meyers en Maggie Q. Hou het in de gaten!