Negativ

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Hoe gaat het met je?

Het gaat heel erg goed met me. Ik heb het druk en dan hoor je me dus niet klagen. Te druk? Nee, dat vind ik niet. Ik ben alleen maar blij dat ik het zo druk heb, want dat wil zeggen dat ik iets goeds doe.

Heb je dan nog wel tijd voor je dochtertje?

Ik maak bewust tijd voor haar. Iedere donderdag is Caithlyn-dag. Ik probeer haar zo vaak als ik kan te zien. Voor het geval dat ik haar echt heel erg mis, heb ik altijd nog een filmpje en foto's van haar op mijn telefoon.

Als je moet kiezen, wil je dan liever een stoere rapper of lieve vader gevonden worden?

Een lieve vader natuurlijk. Mijn dochter komt op nummer één. Als het me als rapper niet lukt, kan ik altijd nog ander werk gaan doen.

Je album ligt nu al weer een tijdje in de winkel. Waarom moeten we je album allemaal kopen?

Ik vind zelf dat er zeer goede muziek op staat. Met dit album wou ik laten zien dat emotie heel belangrijk voor mij is. Volgens mij is dat heel goed gelukt.

Kun je een voorbeeld geven?

Jawel, op 'Onbreekbaar' rap ik over alle dingen die me tegen zaten. Door in mezelf te geloven ben ik toch goed terecht gekomen.

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Ik hou mijn muziek echt door te rappen over de dingen die ik echt heb meegemaakt. Ik haal mijn inspiratie dus gewoon uit mijn eigen leven. Waarom ik rap? Dat ben ik simpelweg gaan doen, omdat ik het kon.

Je speelt de hoofdrol in de Nederlandse film 'Bolletjes Blues'. Had je hier voor al eens geacteerd en hoe was dat?

Ik had hiervoor nog nooit geacteerd. Ik vond de opnames heel erg leuk. Kende ook bijna iedereen op de set, dus het was heel chill allemaal. Ik zal trouwens nooit vergeten dat Kimo en Raymtzer in Suriname bijna ontvoerd zijn. Ze stapten, laten we zeggen, in een verkeerde taxi in. Haha.

In de film slik je bolletjes. Zou je dat zelf ook doen als jullie het bijvoorbeeld thuis heel erg slecht zouden hebben. Ik heb namelijk gelezen dat je echt alles zou doen voor je dochtertje.

Dat is echt een heel oneerlijke vraag. Ik zou echt alles voor Caitlyn doen, maar zo ver zou ik het nooit laten komen.

En als je nu moet kiezen tussen je muziek of een toekomst als acteur?

Dat is lastig. Nee, ik kan niet kiezen. Ik vind het allebei gewoon heel erg leuk.

Heb jij dromen?

Ja ik hoop dat m'n oude groep d-men weer bij elkaar komt. Al is het maar voor één keer, dat zou ik geweldig vinden.

En de toekomst? Wat kunnen verwachten?

Heel veel muziek. Shows. En alles wat er nog meer op mijn pad komt.

Tenslotte, wat moeten alle vrouw.nl-lezeressen nu echt nog van je weten?

Dat ik super veel van mijn kleine hou. Altijd goede muziek zal blijven maken. Ze moeten gewoon allemaal mijn album kopen, omdat ie goed is. O, ja en nog iets. Ik hou heel erg van vrouwen. Ha, ha, ha, vooral van vrouwen die mijn album kopen.