Tip: een avondje uit naar The Bodyguard!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Er zijn oneindig veel leuke uitjes die je kunt doen op je vrije avond, maar een bezoekje aan iets wat alles bezit is toch wel extra speciaal. Drama, actie, zang, dans en romantiek. Een musical it is! Wij van Ze.nl zijn er gek op!

 
Ben jij van plan om binnenkort weer eens een uitstapje te maken naar een leuke musical, dan hebben wij een hele goede tip voor jou! The Bodyguard is namelijk een musical die je niet mag missen. Alle hits van Whitney Houston komen voorbij in een verhaal dat gaat over een verboden liefde tussen een popster en haar bodyguard.


Het verhaal

De musical is te zien in het mooie Beatrix Theater in Utrecht waar je het zinderende avontuur vol liefde, passie en spanning kunt beleven. Het verhaal van The Bodyguard gaat over Frank Farmer, voormalig secret service agent, die wordt ingehuurd om superster Rachel Marron te beschermen tegen een onbekende stalker. De grote vraag is of hij het gevaar op afstand zal kunnen houden, of dat de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging zorgt.
 
De cast
Ook de cast van The Bodyguard is niet mis. Met als hoofdrolspelers Romy Monteiro, Dave Mantel, Miro Kloosterman en Mark van Eeuwen kun je genieten van een mooi liefdesspel inclusief gave licht effecten en prachtige muziek. Ook de andere castleden Carolinda Dijkhuizen, April Darby, Patrick Martens, Ruurt de Maesschalck, Zjon Smaal, Robbert van den Bergh en Bram Blankestijn mogen niet aan de cast ontbreken, want ook zij maken er naast de hoofdrolspelers een prachtig stuk van! Laten we eerlijk zijn, hoofdrolspeler Miro wil je toch ook gewoon helemaal niet missen?


Kaartverkoop

Heeft deze musical jouw interesse gewekt en sta jij te popelen om tickets aan te schaffen? Een eerste rang ticket kun je al kopen vanaf 60 euro! Je kunt natuurlijk ook de musical optimaal beleven door voor een golden seat te kiezen vanaf 75 euro, of zelfs een platinum seat aan te schaffen vanaf 105 euro. De tickets zijn hier te koop!
 
Enjoy!