The Wiz (single kortingsactie!)

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Nurlaila Karim speelt de hoofdrol Dorothy, zij maakte haar theaterdebuut in Miss Saigon en speelde de hoofdrol in Fame en Rent. Voor die laatste rol kreeg ze in 2001 de John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol. Grote verrassing is Mathilde Santing, zij keert na acht jaar weer terug in een musical. De overige hoofdrollen worden vertolkt door Danny de Munk, Danny Yanga, Jerrel Houtsnee, Marjolijn Touw, Sophia Wezer, Jeroen Phaff, Charly Luske en Peter Rijnbeek. The Wiz is vertaald door Martine Bijl.

Het verhaal van The Wiz is meer dan een sprookje. Het gaat over Dorothy die in een vreemd land allerlei wonderlijke figuren ontmoet, die uiteindelijk symbool staan voor haar eigen ontwikkeling. Het is een verhaal over vriendschap, samenwerken, doorzettingsvermogen en je ware ik vinden. Dit verhaal is tijdloos en universeel en wordt gecombineerd met vrolijke en swingende soulmuziek. Binnenkort lees je op Vrouw.nl enkele interviews met leden van de cast!

De single 'A Brand New Day' wordt gezongen door Emerald. Emerald bestaat uit de hoofdrolspeeltster van The Wiz: Nurlaila Karim, Tashka Cijntje (zij speelt in The Lion King) en Idols Finaliste Angelique Koorndijk. De single is geproduceerd door Tjeerd Oosterhuis en ligt sinds 19 mei in de winkels van Free Record Shop. Luister hier naar een fragment van deze single.

Met onderstaande bon kun je deze single nu bij de Free Record Shop kopen voor 2,99! (geldig t/m 10 juni). Klik op de bon voor een grotere versie en print deze uit.

[center]Afbeelding verwijderd door redactie[/center]