De afwegingen voor wel of geen tweede date

Vrije tijd door Sascha
Soms twijfel je of een date wel zo flawless was als je in eerste instantie dacht. Is een vervolgdate wel of niet de moeite waard? Volg onderstaande checklist op om wel of geen tweede date in te plannen. En zo niet: next!

 
Als hij alleen maar oog voor zijn telefoon heeft, is het zeker een no als het gaat om wel of geen tweede date, maar wanneer hij alleen maar aandacht voor jou heeft en interesse toont, is het definitely een go! Inplannen maar die vervolgdate!


Rare blikken

Wanneer jij tijdens jullie date blikken naar je toegeworpen krijgt van de bediening die duiden op: wat moet jij met hém?!, ga dan vooral niet nog een keer met hem op date. Dat hij zakkerig doet tegen de bediening zal waarschijnlijk betekenen dat hij dat ook tegen jou doet. Of gaat doen...
 
Meteen een berichtje
Krijg jij na de date meteen een berichtje met dat hij het gezellig vond, reden genoeg om lekker op een tweede date te gaan! Dat hij als een echte gentleman eventjes wat van zich laat horen, siert hem. Up to the next date!
 
Verkeerde grappen
Maakt hij een verkeerde grap om jou daar vervolgens mee te kweten of andersom: allebei foute boel. Jullie humor ligt dus niet op één lijn en dat kan in de toekomst keihard botsen als jullie niet oppassen. Geeft niks, next!
 
Gemenerik
Doet hij vreselijk gemeen over het feit dat jij een crazy catlady bent? Dumpen die handel! Het is enorm onbeleefd van hem om onaardig te doen over iets waar jij juist gek op bent. Dan houdt hij zich maar voor een keertje in hoor…


Niet op één lijn

Hebben jullie allebei een compleet andere kijk op een relatie? Misschien moeten jullie dan toch maar geen tweede date inplannen. Als jullie wat dat betreft nu al niet op één lijn liggen, kan dit prille liefdesverhaal alleen maar slecht aflopen.
 
Awkward gedoe
Vond je hem stiekem toch best leuk maar voelde het desondanks nog best wel vaak zeer ongemakkelijk? Gouden tip: ga niet op een tweede date. Eigenlijk moet het gewoon in één keer klikken, en anders niet. Er zwemmen meer visjes in de zee!
 
Aandacht voor jou
Heeft hij tijdens de date alleen maar aandacht voor jou en stelt hij veel vragen? Zeker weten een go voor een vervolgdate! Het feit dat hij niet constant op zijn telefoon heeft gezeten of naar zijn horloge heeft gestaard, zegt wat over hoe interessant hij je vindt. Zeker in 2016!
 
De eerste ruzie
Hebben jullie tijdens de eerste date al een discussie of zelfs een heuse ruzie? Absoluut geen vervolgdate inplannen. In het begin hoor je gewoon geen ruzie te maken, dat is een feit. Geen goed begin: next!
 
Wat zijn jouw afwegingen voor wel of geen tweede date?