Het geheim van Cheops

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

In Het geheim van Cheops wordt een zoektocht beschreven naar een mysterieuze gouden driehoek die duizend jaar wereldheerschappij kan geven aan degene die een geheim ritueel uitvoerde. Maar deze driehoek is in zeven stukken gebroken en deze zijn verstopt in de zeven wereldwonderen. En laten zich niet zomaar vinden. Al jaren is het geheim van Cheops goed verborgen gebleven maar nu de eerste aanwijzingen zijn tevoorschijn gekomen lijkt er een einde aan die tijd te komen.

Een team van experts van de Verenigde Staten hebben het voorzien op de Gouden Driehoek. Helaas voor hen zijn ze niet de enige die de wereldmacht willen opeisen met de stukken. Ook de belangrijkste Europese landen gaan een verband aan met het Vaticaan en zetten alles op alles om de heerschappij over de wereld claimen. Om deze grootmachten te stoppen is er nog een team dat bestaat uit leden uit verschilllende landen onder leiding van Jack West. Zou het Jack en zijn mensen lukken de grootmachten te stoppen voor het te laat is?

De puzzeltocht naar de zeven wereldwonderen en de verdwenen stukken van de gouden driehoek levert een bloedstollend verhaal op waar je in opgeslokt wordt vanaf de eerste bladzijde. De speurtocht naar de verschillende wereldwonderen is spannend beschreven en je verbaast je door de ingenieus gevonden valkuilen door de huiveringwekkende tuinen van Babylon en andere wereldwonderen. Het boek kent weinig momenten van zwakte, alleen door al het geweld wat erin voorkomt raak je een beetje afgestompt en zorgt dit niet voor spanning maar meer voor gewenning. Desondanks is Het geheim van Cheops een echte pageturner die je met moeite weg kan leggen.

Afbeelding verwijderd door redactie

Matthew Reilly
Het geheim van Cheops
304 bladzijden
Uitgeverij: AW Bruna
ISBN: 90-229-9140-7
Adviesprijs: 17,50 euro

Bestel Online!

Het geheim van Cheops
Matthew Reilly