Indiaas theaterspektakel Bharati nog één keer naar Nederland

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Bharati betekent letterlijk 'van India' en vertelt op een muzikale wijze het verhaal over de jonge moderne Siddharta, geboren in India en opgegroeid in Amerika, die verliefd wordt op het mooie en mysterieuze Indiase meisje Bharati. Bharati staat symbool voor India. Zij laat Siddharta kennismaken met het land India en zijn eigen 'roots'. Een reis waarin hij probeert te balanceren tussen traditie en het moderne westerse leven.

Het 15-koppig live orkest bespeelt de typische Indiase instrumenten als de sitar, shehnai, santoor, sarangi, bansuri en de harmonium. Het dansensemble bestaat uit ruim 60 van de beste dansers uit India. De muziek is een bewerking van bekende Indiase songs als Kehna Hi Kya, Bole Chudiyan, Nimbooda en Silsila en wordt gezongen door ruim 25 Indiase zangers en zangeressen. De temperamentvolle massascènes worden afgewisseld met verstilde poëtische momenten. De ruim 700 fantastische kostuums, de betoverende livemuziek en vooral de fenomenale danscapaciteiten van de dansers en danseressen maken deze voorstelling tot een onvergetelijke ervaring.

Afbeelding verwijderd door redactie

De rol van de verteller wordt in ieder land door een nationale bekendheid ingevuld, in Nederland wordt deze rol gespeeld door musicalacteur Michel Sorbach. Michel is onder andere bekend van zijn rollen in Annie, Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?!, Aladdin, Grace the Musical en Anatevka.

Bharati is te zien in het nieuwe Luxor Theater Rotterdam van 1 t/m 3, 8 en 9 en 15 t/m 17 september, 13 september in Schouwburg Orpheus Apeldoorn, 21 en 22 september in het Chassé Theater Breda en 24 september in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Nu met Vrouw.nl met 7,50 korting naar Indiaas dansspektakel Bharati!

Bharati is te zien in het nieuwe Luxor Theater Rotterdam, Schouwburg Orpheus Apeldoorn, Chassé Theater Breda en in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De korting van 7,50 per toegangskaart geldt voor:

Nieuwe Luxor Theater Rotterdam

Alleen op vrijdag 1, 8 en 15 sept. voor rang 1,2 en 3.
Reserveren via tel.nr.: 010-4843333 o.v.v. 'Bharati-vrouw.nl-aanbieding'.

Schouwburg Orpheus, Apeldoorn

Op 13 september voor de rangen 1 en 2
Reserveren via tel.nr.: 0900-1230123 o.v.v. 'Bharati-vrouw.nl-aanbieding'.

Chassé Theater, Breda
Op 21 en 22 september voor de VIP-rang en rang 1 en 2.
Reserveren via tel.nr. 076-530 31 32 o.v.v. 'Bharati-vrouw.nl-aanbieding'.

Voor meer informatie kijk op www.bharatitheshow.com

* Op reeds gemaakte reserveringen wordt geen restitutie verleend. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, geldt voor alle rangen en is op basis van beschikbaarheid.