My Super Ex-Girlfriend (+ WIN!)

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Iemand dumpen is niet altijd even makkelijk, maar in sommige gevallen is het ook nog eens zeer gevaarlijk! Matt Saunders (Luke Wilson) denkt dat hij eindelijk zijn droomvrouw heeft gevonden in de mooie Jenny Johnson (Uma Thurman), die toevallig ook de superheldin G-Girl blijkt te zijn. Wanneer de bezitterigheid van Jenny/ G-Girl voor Matt allemaal toch wat teveel wordt, besluit hij de releatie te verbreken. Maar hoe maak je het uit met een vrouw die kan vliegen, auto's op kan tillen en gaten in staal kan branden. De verlaten Jenny/ G-Girl is vastberaden om Matt's leven in een hel te veranderen. Heeft hij wel de juiste beslissing genomen? Kijk voor trailers en meer op www.foxfilm.nl/mysuperex
/>

Win een My Super Ex-Girlfriend pakket! Deze kan de volgende prijzen bevatten; rijhandschoenen, een muts, schoudertas en vrijkaartjes. Om kans te maken op dit super Super Ex-girlfriend pakket, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Uma Thurman trouwde reeds twee maal. Met welke mannen was zij gehuwd?

Mail je antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl en vermeld hierbij je naam, adres en gebruikersnaam. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot 25 september a.s.

Kijk op de voorpagina voor meer prijsvragen!~~~~