Proefvakantie naar Gran Canaria: en jij kunt je nú aanmelden

Vrije tijd door Laura D

We mogen weer! In de eerste weken van mei wordt door de overheid de tweede buitenlandse reis georganiseerd. Het is wel een proefvakantie, maar je hebt meer vrijheden dan de reizigers van de eerste proefreis naar Rhodos. Aanmelden en duimen maar!

Lees ook: Deze 15 cartoons over relaties zijn té herkenbaar

Aanmelden maar!

Tijdens de eerste reis mochten de proefreizigers hun hotel niet uit. Klinkt niet als een topvakantie, right? Gelukkig mag je dat nu wel. Helemaal zin in gekregen? Vanaf 10.00 vandaag kun je je aanmelden voor de reis. Helaas kan niet iedereen mee, dus wie weet heb je geluk…

Rhodos

Sunweb organiseerde de vorige reis, en kreeg rond de 25.000 aanmeldingen. De site was zelfs even offline omdat de site zo bestormd werd. De reis was een succes, hoewel 8 van de 188 mensen uiteindelijk in quarantaine moesten. Uiteindelijk bleek iedereen een negatief getest te zijn.

180 plekken

Er zijn helaas maar 180 plekken beschikbaar. Kleine kans dat ze jou uitkiezen dus, maar dat is het proberen waard. Je moet natuurlijk wel de reis zelf betalen. Maar, dan verblijf je wel acht dagen all-inclusive in het megaluxe Riu Gran Canaria-hotel. Iedereen tussen de 18 en 70 kan zich aanmeldingen, behalve als je binnen een risicogroep valt. Helaas pindakaas.

Gedraag je

Het doel van de reis is om te kijken hoe Nederlandse reizigers zich gedragen. Hou je je wel aan de maatregels, was je je handen en houd je genoeg afstand? Het doel is natuurlijk om langzaamaan steeds meer dingen te mogen doen. Wij duimen vast...

via GIPHY

Lees ook: Van Eduard tot Jan-Willem: 93 leuke mensennamen voor katten