Alleen mensen die altijd te laat zijn snappen deze dingen

Vrije tijd door Sabine

Je doet het echt niet met voorbedachte rade, maar op een of andere manier gaan de klok zijn minuten een stuk sneller dan die van jou. Ben jij altijd de laatste die ergens aankomt? Dan zul jij deze dingen als geen ander begrijpen!

Je vrienden hebben zich er al bij neergelegd dat jij altijd te laat bent, maar voor een ander kan het soms even slikken zijn. Helaas snappen ze echt niet wat voor opgave het voor jou is om op tijd te komen. Alleen mensen die altijd de laat zijn, snappen dat…

… jij je oprecht verdrietig voelt wanneer vrienden bewust een kwartier later komen opdagen dan afgesproken. Je doet echt je best om op tijd te komen, hoor!

… jij vindt dat je niet naar de sportschool hoeft omdat je al genoeg sprintjes trekt om ergens op tijd aan te komen. Tevergeefs helaas. Daarnaast zou je ook veel te laat in de sportschool arriveren.… jij geen horloge gaat aanschaffen. Je wordt er alleen maar nerveus van. Van dat getik.

… bovendien zou je dan een dwangneurose ontwikkelen omdat je zo vaak naar je pols zou kijken om de tijd te checken.

… jij met een ‘Ik ben vijf minuten later’-berichtje bedoelt dat je nu pas van huis gaat en zult proberen om die 15 minuten durende fietstocht in 5 minuten te fietsen.

… al jouw klokken 5 minuten voorlopen maar dat dat geen snars uitmaakt. Wanneer je wekker ’s ochtends op tijd gaat, draai jij je dankbaar nog even om omdat jij je ogen nog 300 hemelse seconden kunt sluiten.... jij gewoon geen geld hoeft uit te geven aan blush. Je hebt toch altijd rode wangen van het rennen en stressen.

… jij altijd meerdere wekkers zet omdat je weet dat je anders te fanatiek wordt met de snooze-knop en alsnog te laat komt.

… jij teleurgesteld bent wanneer je op tijd bent en niemand je daar een complimentje voor geeft.

… jij eigenlijk een topografisch genie bent. Omdat je altijd te laat bent, ken je de beste sluiproutes op je duimpje.

… de stiletto’s in jouw kast er alleen maar staan voor de sier. Je kunt eenmaal niet rennen op die dingen.… jij regelmatig last hebt van jetlags als je ergens écht op tijd moet zijn. Voor de zekerheid sta je tien uur eerder op om te zorgen dat je niet te laat bent voor die angstig belangrijke afspraak.

… je sowieso nog een extra minuut later bent omdat je eerst moet zorgen dat je ademhaling weer op orde is voor je ergens naar binnen stapt. Niemand staat te wachten op een hijgend speenvarken.


Welke dingen zijn sowieso op jou van toepassing?