Alles wat ik doe, doe ik met Bouke

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Meteen knalt Bouke mijn kamer door met het nummer Totaal op tilt. Een lekker up-tempo liefdesliedje. De 25-jarige zanger zingt met een volwassen stem over het feit dat hij zijn hart heeft verloren aan een meisje. En voor je het weet, ben je aangekomen bij het volgende nummer Kom maar Kom maar. Ik swing lekker verder en geniet. Op die manier gaat hij verder. Naast de stevige popsongs bevat het album ook goudeerlijke ballads als Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn. Dit is echt een heel mooi nummer.

Bouke is een multitalent. Hij heeft de nummers op zijn cd niet alleen prachtig ingezongen. Vaak heeft hij ook meegeschreven aan de tekst en de muziek. Voor het nummer Laat mij maar dromen heeft hij zelfs alleen de tekst en het nummer geschreven. Ik vind dit heel knap, want dit nummer is kwalitatief net zo goed als de nummers die hij met anderen heeft geschreven.

Terwijl ik naar zijn album luister, ben ik benieuwd naar deze zanger. Op zijn webiste lees ik dat muziek voor Bouke Scholten zijn lust en leven is. Hij zingt altijd en werd ontdekt na afloop van de training in de kleedkamer van voetbalvereniging W.K.E. in Emmen. Drie dagen trad hij op voor de mensen van 'zijn' vereniging. Daarna volgen vele optreden in café's, feesttenten en zalen. Hij heeft al verschillende nummers opgenomen, cd's en zelfs een dvd uitgebracht. De jonge zanger timmert hard aan de weg. In december 2005 werd zijn doorzettingskracht beloond met een contract bij CNR Entertainment.

Bouke kan nu al rekenen op een grote schare fans en dat zullen er de aankomende tijd alleen nog maar meer worden. Alles wat ik doe is echt een aanrader. Bouke zingt zijn nummers vol overgave en ik geloof wat hij zingt. Dit album is ideaal als meezinger tijdens een lange saaie autorit, als achtergrondmuziek tijdens de huishoudelijke klusjes en op ieder ander moment dat je muziek draait. Bouke heeft mij overtuigd. Vanaf nu doe ik alles met Bouke!

Afbeelding verwijderd door redactie

Bouke
Alles wat ik doe
Speelduur: 43 minuten
Label: CNR Music
Adviesprijs: 22,99 euro