'Moods' voor Moederdag!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Beelden van een brandende open haard of een aquarium middels een dvd op je televisie bestaan al een hele tijd. Deze dvd is daarentegen echt vernieuwend. Hij is speciaal in progressieve frames geproduceerd in optimale resolutie én in breedbeeld formaat, en daarom dus zeer geschikt voor grotere LCD- en plasmaschermen.

Op de dvd staan diverse sferen. Je kan kiezen uit negen oneindige films die aansluiten op elke stemming. En iedere film is geschoten in de hoogst mogelijke digitale beeldkwaliteit, die daarom perfect wordt weergegeven op je breedbeeld of plasmascherm. De negen verschillende sferen op deze dvd zijn:

? Eternal Flames (openhaard, compleet met het geknisper van brandend hout)
? Underwater Love (aquarium met rood/blauwe visjes)
? New York, New York (de beroemde skyline)
? One night in Bangkok
? Breaking the waves (golven die tegen de klif opslaan)
? Autumn Leaves (een bos in de herfst)
? Chocolate Sunset (prachtige zonsopgang)
? Life is a beach (lekker op het strand)
? Don't go chasing waterfalls (een prachtige waterval)

Alle sferen zijn erg mooi, maar ik hou het toch liever bij de openhaard of de visjes. Als ik het aquarium op heb staan, zit mijn rode kater er gebiologeerd naar te kijken. Hij waagt zelfs een poging om ze aan te raken, wat natuurlijk niet lukt. Wellicht dat hij zich afvraagt waar die nou ineens weer vandaan komen!

Omdat er zoveel verschillende sferen op staan, staat er altijd wel een 'Mood' op die bij elk interieur past of bij elke moeder. Zo met Moederdag voor de deur is dit een perfect cadeautje voor alle moeders. Misschien houden ze dan eens op met te zeuren over dat "die tv maar eens uit moet"! Al gaat dat laatste niet op voor mijn schoonmama. Wellicht dat ze met deze dvd in huis nu eens niet naar al haar soaps kijkt...

Deze dvd van het Visual Moods label heeft standaard Dolby Digital 5.1 geluidskwaliteit en is in High Definition gefilmd.

Afbeelding verwijderd door redactie
LCD Plasma 'Moods' dvd
Negen sferen voor ieder interieur
Beeld 16:9 anamorphic
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Adviesprijs: 7,99 euro

Bestel online!

LCD Plasma - Moods