Intieme showcase Natasha Bedingfield

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Ze laat een uurtje op zich wachten, maar dan is het zover: La Bedingfield betreedt het bescheiden podium van Hotel Arena. Ze ziet er stunning uit. Rood jurkje, zwarte skinny jeans, gouden riem, bijpassende gouden peeptoes en een stralende lach. Miss Bedingfield is in da house! Een goed begin is het halve werk en met een oldie kun je weinig fout doen, dus Natasha begint met 'Unwritten'. Met live zingen heeft Natasha geen enkele moeite. De kracht in haar stem krijgt iedereen stil. De showcase is kleinschalig en intiem. Ze staat dicht bij het publiek in het kleine zaaltje, waardoor haar grootste fans op de voorste rij haar bijna kunnen aanraken.

Na het eerste nummer zegt Natasha het publiek gedag en vertelt ze dat ze nu een song van haar nieuwe album gaat zingen. Het heet 'Say it again'. Hierna vraagt ze hoe je 'how are you doing?' in het Nederlands zegt. Haar 'hoe gaat het' klinkt lang niet slecht voor een Engelse. "De laatste keer dat ik hier was had ik een geweldige tijd", vertrouwt ze het publiek toe, waarna ze begint met haar volgende lied: 'How do you do?'. Daarna is het weer tijd voor een meezinger: 'These words'. Ze lijkt te genieten van dit intieme optreden. Ze straalt non-stop.

Klik op de thumbnails voor grotere foto's

Ook bij de nummers 'Back Yard', 'Soul Mate' ("Het gaat over iemand vinden die jou begrijpt. Ik begrijp jullie! Alleen niet wanneer jullie Nederlands praten...") en haar meest recente single 'Babies', krijgt ze het hele publiek mee. Hierna loopt ze, tot iedereens verbazing, het podium af. Nu al? Ze staat er net twintig minuten! Na flink wat 'we want more'-geroep komt ze nog terug voor een liedje. 'Wild Horses', een prachtige ballad die ze op zo'n manier zingt dat het moeilijk is om niet onder de indruk te zijn van deze dame. Dan gaat ze er echt vandoor, maar niet voordat ze een paar fans een flinke hug geeft, enkele handtekeningen uitdeelt en wat cadeautjes in ontvangst neemt.

Een kort, maar superkrachtig optreden. Hotel Arena is eigenlijk te klein voor deze grootse Britse, die eigenlijk een ander Amsterdams Arena vol zou moeten krijgen. Binnenkort krijgt ze die kans dan ook, in het voorprogramma van niemand minder dan Justin Timberlake.