Benefietconcert voor de Cliniclowns en Stichting Pantera

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Beide stichtingen kunnen een steuntje in de rug goed gebruiken! Zo zijn de Cliniclowns bezig met het opzetten van een project om ernstig zieke kinderen ook thuis te vermaken en heeft de Stichting Pantera dringend behoefte aan een speciale machine, die het bloed van de grote roofdieren (tijgers, panters etcetera) kan onderzoeken.

Aan dit bijzondere evenement verlenen vele artiesten hun medewerking, onder wie: Mai Tai, Mylène D'Anjou, Astrid Seriese, Niek Boes, Krystl, Friends in Concert, Popkoor Singsations en Lach (studenten Nederlands Musical Ensemble).

Voor musicalliefhebbers is dit concert ook zeker een aanrader! Friends in Concert bestaat voor deze gelegenheid uit: Willemijn Verkaik (Elisabeth, Eternity, WWRY Keulen), Rolf van Rijsbergen (Elisabeth, Rembrandt de Musical), Ron Barents (Elisabeth, Miss Saigon, Titanic) en Pauline Dubois (West Side Story, Romeo&Julia). Daarnaast zal Popkoor SingSations nummers uit de Queen-musical We Will Rock You brengen.

Afbeelding verwijderd door redactie

Help de Cliniclowns en Stichting Pantera hun plannen te verwezenlijken en kom ook! Ga voor meer informatie en een actueel overzicht naar de website: www.stichtinghoopdoeteenmensleven.com.

Het concert zal plaatsvinden in Theater de Veste in Delft, aanvang 20.00 uur. Kaarten à ?19,75 zijn verkrijgbaar aan de kassa van het theater; telefoonnummer: 015-212 13 12.