Ricky Martin is HOT!!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Tot nu toe had ik Ricky Martin alleen in het Engels horen zingen. Hij zingt tijdens zijn Black & White Tour merendeels in het Spaans en in het Spaans klinkt hij eigenlijk veel beter! Tijdens zijn tour staat het onderwerp veranderingen centraal. Hij heeft een grote groep dansers op het podium en ze zijn zo goed, dat ze je aansteken.

Het opvallende is dat er tijdens zijn Black & White Tour maar heel weinig pauzes voorkomen. Zijn nummers zijn zo in elkaar gemixt dat ze mooi in elkaar overlopen.
Na een aantal dansnummers, wisselt hij het af met een rustigere nummer. Zoals zijn duet met de prachtige zangeres Mari de Chambao. Een schitterend nummer waar je kippenvel van krijgt. Ricky Martin laat duidelijk zien dat hij een all round megaster is. Muzikaal laat hij zich van alle kanten zien, maar dat is niet de enige. Hij bespeelt zelf ook nog de percussie en hij geeft nog een mini-show weg met zijn capoeira-kunsten.


Ik was eigenlijk nooit zo onder de indruk van Ricky Martin. Met zijn commerciële nummers zoals Livin La Vida Loca dacht ik dat hij niet zoveel in huis had. Maar met zijn dvd Ricky Martin Live Black & White Tour bewijst hij dat ik helemaal fout zat. Hij kan zingen en dansen en hij geeft een fantastische show voor zijn fans. Er is nog een tweede dvd waar je beelden kunt zien van achter de schermen. Een aanrader dus!


Ricky Martin - Live Black & White Tour
(2 dvd's)

Label: SONY BMG