Valentijns-kusactie!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Samen met je lief naar de bioscoop gaan is een van de romantische uitjes die je kunt doen op Valentijnsdag en dat hoeft echt niet veel te kosten. En al helemaal niet met deze actie! Neem je man, vrouw, vriend, vriendin of blinddate donderdag de 14e februari mee naar de bioscoop en wanneer je elkaar een kus geeft voor de kassa betaal je slechts ¤10,- voor 2 bioscoopkaartjes!

Enkele romantische tips van films die deze week in de Nederlandse bioscopen draaien:

August Rush

August (Freddie Highmore) heeft zijn vader en moeder - de Ierse zanger Louis (Jonathan Rhys Meyers) en de celliste Lyla (Keri Russell) - nooit gekend. Wanneer hij uit het weeshuis weet te ontsnappen, trekt August het grote New York in. Daar grijpt hij iedere mogelijkheid aan om zijn ongelofelijke muzikale talent te laten horen. Hij weet zeker dat hij zijn ouders kan bereiken als er maar genoeg mensen naar hem luisteren. Een straatmuzikant die zich Wizard noemt (Robin Williams) ontdekt het enorme talent van August en neemt hem op in zijn groep muzikale straatjongens. Maar August kan de kans om voor nog veel meer mensen muziek te maken niet laten gaan en rust niet voordat zijn ouders hem horen.

Alibi

Alibi is een romantische komedie over de straatslimme en bijdehante Youssef (Achmed Akkabi). Youssef ontmoet op een zekere dag Rick (Frederik Brom) die een bloeiend bedrijf leidt dat handelt in alibi's. Wie een smoes nodig heeft kan namelijk bij zijn kantoor een waterdicht alibi bestellen. Achterdochtige echtgenotes, vervelende schoonmoeders of veeleisende bazen worden dan vakkundig om de tuin geleid. Youssef, voor wie liegen een tweede natuur is, past prima in dit bedrijf maar komt in conflict als hij verliefd wordt op Andrea (Georgina Verbaan), serveerster in een restaurant. Want Andrea, zelf vaak bedrogen, wil nooit meer iets beginnen met een man die iets te verbergen heeft of liegt.

Alles is Liefde

Alles is Liefde is een romantische komedie over de liefdesperikelen van zes koppels die er achter komen dat liefde overal is. Maar liefde is als Sinterklaas, je moet er in geloven, anders wordt het niks. Klaasje is gescheiden van Dennis, die haar heeft bedrogen met de schooljuf. Dennis wil haar terug, maar zijn kansen lijken verkeken als zij een jonge minnaar in huis haalt. Klaasje's beste vriendin Simone is de spil van haar gezin. Haar man Ted voelt zich vaak overbodig. Dat hij is ontslagen, durft hij haar niet te vertellen. Badmeester Victor verheugt zich op het huwelijk met zijn grote liefde Kees. Maar Kees twijfelt en slaat zijn angsten van zich af tijdens weekendjes larpen. Victors zus Kiki, verkoopster bij de Bijenkorf, droomt van een prins op het witte paard. Ze weet niet dat een echte prins, Valentijn, van haar droomt. Met de komst van een mysterieuze Sinterklaas bereiken de liefdesperikelen een hoogtepunt, maar komen ook de happy endings dichterbij.

Definitely, Maybe

Will Hayes zit midden in een scheiding en zijn dochtertje wil weten hoe hij haar moeder ontmoet heeft. Will vertelt haar van de vrouwen die destijds in zijn leven waren en laat zijn dochter raden met wie hij uiteindelijk getrouwd is. Zou het zijn studievriendin Emily zijn? Of zijn beste vriendin en vertrouwelinge April? Of de vrijgevochten journaliste Summer?

Afbeelding verwijderd door redactie

Deze Kusactie is alleen geldig in bioscopen van Wolff Cinema Groep, Minerva Bioscopen en MustSee en ook alleen maar geldig Valentijnsdag, 14 februari 2008. Echter niet in combinatie met andere kortingen of acties. Check de bioscoop voor eventuele aanvullende voorwaarden en informatie over reserveren.