Vrouw.nl danst de tango met Julia!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Als je het afgelopen jaar onder een steen hebt geleefd, dan is het logisch dat je de hype Julia's Tango hebt gemist. Voor al die mensen die Net5 niet tot hun standaard zender rekenen, even een korte update. De dramaserie Julia's Tango volgt het verhaal van vier verschillende en eigenzinnige vrouwen, die een nieuw avontuur aangaan in Buenos Aires. Ze hebben elkaar én de bruisende Argentijnse stad nodig om te ontdekken hoe ze in het leven staan en wie ze werkelijk zijn. Want hoe ver je ook reist, je komt jezelf altijd tegen. Kim Pieters, Peggy Vrijens, Tina de Bruin en Miryanna van Reeden spelen de hoofdrol.

Onder het genot van heel veel Tia Maria druppelden de gasten binnen. Stuk voor stuk waren de aanwezige dames in "Julia's Tango-stijl" gekleed. Door de zwierige jurkjes met veel kleuren vrolijkte de zaal in één keer op. Kim, Tina, Miryanna en Peggy zagen er, net als in de serie, weer prachtig uit in hun feestelijke outfits. Ook Eric van der Hoff (Het Blok) en Art Rooijakkers (Peking Express) waren aanwezig. Zij zorgden er gezamelijk voor dat de aanvankelijk rustige gasten wat enthousiaster werden. En de feestvreugde werd nog groter, toen de microfoon van Art het niet deed en hij er eigenlijk voor niets bij stond.


Na het bekijken van de spannende laatste aflevering van seizoen twee, werd de dvd door Erik van der Hoff overhandigd aan de vier actrices. Seizoen twee is opnieuw opgenomen in Argentinië. Kim Pieters, Peggy Vrijens, Tina de Bruin en Miryanna van Reeden hebben in totaal negen maanden in Buenos Aires doorgebracht. Tina de Bruin vertelt ons wat ze mist aan deze stad als ze weer in Nederland is: "Er is altijd zon! Heerlijk eten, lekkere steaks. Zalige wijn en alle mannen aanbidden je! Dat is in Nederland toch niet zo. En het is erg goed voor je ego."

Peggy Vrijens houdt al rekening met een derde seizoen van Julia's Tango, want ze heeft een aantal dingen achtergelaten: "Ik heb een fiets, een sapcentrifuge, slippers en een prikbord in Buenos Aires laten liggen!" Miryanna van Reeden heeft echter iets heel anders achtergelaten in het zonovergoten Argentinie. Haar hart. Zij is verliefd geworden op Gustavo. "Hij is heel erg lief, erg knap, grappig, een échte Argentijn," vertelt ze stralend. "En hij is van mij!" voegt ze er trots aan toe.

Daarna was het tijd om met de voetjes van de vloer te gaan en te swingen op hippe muziek. Een geslaagd feestje om het succes van de serie te vieren!