Nieuws: Workshop bij vrOuw.nl, van Wens naar Werkelijkheid

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

We hebben allemaal wel een wens. Een andere baan, een nieuwe partner , succes of misschien wel simpelweg meer geluk in het leven. Tijdens deze workshop leer je de weg van wens naar werkelijkheid toegankelijker te maken. Want waarom heb jij niet wat je graag zou willen hebben?

Aan de hand van het boek The Life Codes van Patty Harpenau gaan we middels oefeningen en praktijkvoorbeelden aan de slag met jouw wens. Dus neem je verlangen mee, wat deze ook is, en zet de eerste stap naar het leven van jouw dromen.

Monique Mentjox is oprichtster van de De Wensfabriek en geeft training en coaching op het gebied van wensen. Tevens is zij gecertificeerd trainer in The Life Codes, een inspirerende training naar het gelijknamige boek van Patty Harpenau. En ze verzorgt de 1e workshop voor vrOuw.nl!

Van Wens naar Werkelijkheid...
Datum/tijd: zondag 30 mei 2010 van 14:00 -16:30 uur. Ontvangst met koffie & thee 13:30 uur.
Lokatie: kantoor vrOuw.nl, Julianastraat 30 te Haarlem.
Kosten deelname: ¤15 inclusief koffie/thee/frisdranken.


Lijkt het je leuk om je te laten inspireren of wil je jouw wens werkelijkheid laten worden en wil je hieraan deelnemen? Geef je dan nu op vóór 24 mei via workshop@vrouw.nl o.v.v. Wensfabriek.

En maak ¤15 over op rekeningnummer 1227.59.710 vrOuw.nl te Haarlem o.v.v. Jouw volledige Naam en Workshop Wensfabriek. Zodra het geld ontvangen is, wordt jouw deelname bevestigd.

Foto: Eline Hensen