Verkade, lekker en eerlijk! (+ WIN)

De maatschappij door Redactie Ze.nl

De auto kon nog redelijk rijden ondanks de klap, dus mijn moeder besloot zelf door te rijden. Eenmaal aangekomen in Appingedam, waar mijn opa en oma woonden, legde ik de reep in de koelkast. Om de volgende dag te ontdekken dat mijn opa de chocola had opgegeten. Ontroostbaar was ik.

Inmiddels ben ik ouder en wijzer en niet meer afhankelijk van barmhartige Samaritanen om aan dat stukje zoete troost te komen. Wel is mijn chocolade-eisenpakket veranderd. Ze moeten namelijk Fairtrade zijn. Als ik dan eens chocola eet, dan wel met goedkeuring van Max Havelaar.

Verkade_Fairtrade1

En dan heeft Verkade, als altijd een troost, goed nieuws! Al jaren lang maakt Verkade de allerlekkerste chocolade van de beste ingrediënten. En dat zullen ze ook blijven doen, maar toch gaat er iets veranderen. Voortaan maken ze namelijk alleen nog maar chocolade met Fairtrade ingrediënten. Dat betekent dat de boeren in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs krijgen voor hun cacao en rietsuiker. En dat is mooi, want met dat geld kunnen ze hun kinderen naar school laten gaan. Het Max Havelaar Fairtrade keurmerk ziet er bovendien op toe dat die eerlijke prijs daadwerkelijk aan de boeren uitbetaald wordt.

Dus als je straks een hapje neemt van Verkade chocolade dan mag je naast de heerlijke smaak ook gerust een beetje genieten van al het goede dat er achter schuil gaat. Heb je NU al trek in een stukje eerlijke chocola?

Ga dan snel naar de meisjes van Verkade en maak kans op 1 van de 50 Verkade Fairtrade Chocoladepakketten.

Verkade_Fairtrade3
http://ad.doubleclick.net/ad/adf.vrouw.nl/verkadehome;sz=1x1;ord=123456789?