Nieuws: Verblijf op Kreta in een authentiek dorpje.

De maatschappij door Redactie Ze.nl
Cressa Ghitonia

Cressa Ghitonia betekent Kretaanse buurt. Een gepaste naam voor tien traditionele achttiende- en negentiende-eeuwse huizen in het bergdorpje Sfaka aan de noordoostkust. Doordat ze gerenoveerd zijn, beschik je over allerlei gerieven die je in een normale hotelkamer ook zou hebben en kun je na een hete dag evengoed in het zwembad plonzen. Toch doet de renovatie niets af aan de karakteristieke sfeer en uitstraling van de Kretiaanse huisjes die allemaal een eigen vorm en inrichting hebben. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit project de European Property Awards toegekend kreeg voor de categorie Redevelopment. Ideaal is dat je de vakantie zo luxueus kunt maken als je zelf wilt. Door bijbetaling kun je gebruik maken van het Spacentrum met sauna, jacuzzi, hammam en massages. Kreta is een vakantiebestemming met diverse schatten. Denk aan: bergen, strand, overblijfselen uit de oudheid en geiten op de weg terwijl je in je huurauto zit. Perfect als jij en je partner verschillende wensen hebben bijvoorbeeld.

Alleen aangeboden door Eliza.

Reisorganisatie Eliza was here zoekt speciaal voor jou rustige ver-van-de-massa vakantieplekjes, ook op populaire vakantiebestemmingen. Naast Kreta, bieden ze reizen naar 23 andere bestemmingen zoals Madeira, Cyprus, Ibiza en Tenerife. Ook beschikt Eliza was here over andere unieke accommodaties zoals privévilla’s en casita's.

Kijk snel op de website http://www.elizawashere.nl, waar je de accommodaties, foto's en prijzen vindt en direct online kunt boeken. Alle vliegvakanties zijn inclusief vlucht, verblijf en huurauto en dat maakt het wel zo overzichtelijk. Naast deze vliegvakanties kun je hier terecht voor autovakanties. De touroperator is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), het Calamiteitenfonds en de Thuiswinkel Organisatie, een keurmerk voor betrouwbaar online winkelen.~