WELKOM: Polygamie, utopie?

De maatschappij door Redactie Ze.nl

Hij besprak zijn gevoelens met zijn Spaanse collega prins, die niet anders kon dan achter zijn keuze staan. "Ze is blond en intelligent. Wat wil je nog meer?" Zei hij, de man die net als vele Spanjaarden voornamelijk op de kleur haar viel. "Ze heeft prachtige donkere ogen, en temperament, dat; mijn vriend, kan je wel vergeten bij die nuchtere Hollandse of Zweedse vrouwen." antwoordde de prins met een verliefde blik.

"Op de liefde!" Proostten zij gezamenlijk. En dat was het begin van een sprookjes- huwelijk met echte tranen, prachtige muziek, en wat volgde waren schattige gezonde kindjes, de kroon van de liefde.

De beeldschone vrouw, inmiddels een prinses, reisde zo nu en dan alleen naar haar thuisland, ver weg van het nuchtere Holland en ver weg van de Paparazzi. Want ook al was zij aldaar niet onbekend en zeer geliefd, zij kende daar wel de geheime plekjes. En ze wist als geen ander hoe zij deze nieuwsgierige aasgieren moest omzeilen.

En toen, tijdens een van haar uitjes met haar vriendinnen, zag ze hem. Een prachtige Don Juan, vol passie, hij kon dansen als geen ander en verkocht haar met zijn mooie woorden en zijn opzwepende dans.

Bij thuiskomst besprak zij haar avontuur uitvoerig met haar prins, die enthousiast reageerde en graag haar euforie met haar wilde delen.

Enkele maanden later kwam de prins toevallig een vriendin uit vroeger tijden tegen, waar hij nog het een en ander mee te bespreken had.

Ze was wel nuchter, maar zo bijzonder en sensueel. En voordat hij het wist, ontstond er iets dat verder ging dan alleen maar vriendschap...

Zijn vrouw voelde zich opgelucht toen zij zijn verhaal aanhoorde. En samen deelden ze de vreugde en genoegens van de enorme hoeveelheid passie en spanning alom.

En zo stonden zij, jaren later, met z’n vieren op exact dezelfde plek waar hij zijn bruid had gekust.

Het publiek was overweldigend, de lucht wemelde van de witte ballonen met daarop de tekst: LOVE

Afgelopen vrijdag was ik op de boekpresentatie van het boek De Toekomst van de Liefde van Adjiedj Bakas. Dé trendwatcher van Nederland. Een prachtige man met een charismatische en warme uitstraling. Zijn toekomstvisie: 'Polygamie wordt een trend.'

Polygamie :Utopie of werkelijkheid?

Welkom!

*Reactie van Ageeth Veenemans via de mail: Polygamie wordt wereldwijd gebruikt voor trouwen met meerdere mensen. Polyamorie wordt ook wereldwijd gebruikt voor houden van meerdere mensen.