Welkom: Toeval bestaat niet...

De maatschappij door Redactie Ze.nl

Ik belde vrOuw.nl om aanvankelijk teksten uit te werken en langzaam te beginnen. Aviola vertelde mij door de telefoon dat ze nog wel iemand nodig had om te schrijven en of ik wat met zingeving heb? “Ja!”, riep ik enthousiast. Of ik dan een stukje wilde schrijven. Oeps. Dat werd wel heel snel concreet. Ik trok de stoute schoenen aan, schreef over zingeving en mailde dit met mijn cv en foto. De volgende ochtend belde ze mij dat ze me graag wilde ontmoeten. Zo gezegd zo gedaan. Ik voelde meteen een hele goede klik. Met Aviola, met vrOuw.nl, met de visie, de vrouwelijke kracht, met Monique en Marit en het kantoor. Dit voelde zó goed, dit moet het worden!

In januari op kantoor begonnen en gaandeweg bleek dat ik ook op allerlei andere fronten mijn ervaring kan inzetten. En inmiddels doe ik dan ook van alles. Van schrijven tot pr & communicatie en de ‘organisatie vrOuw.nl’. Ik doe dit met zoveel plezier! Ik weet nu hoe het voelt om vanuit je hart te werken en ik vind het echt een groot cadeau. De energie stroomt! En niet alleen in mijzelf, maar ook in de hoofdredactie. We hebben alle vier andere kwaliteiten en vullen elkaar heel goed aan.

Ook dat is een cadeau op zich, om te mogen werken met mensen die je leuk en aardig vindt en dat het zo vertrouwd voelt dat een ieder écht zichzelf kan zijn. Ik kan nog wel eens een tikkie zakelijk uit de hoek komen of heb de neiging te gestructureerd te werk te gaan, waardoor de ruimte voor de flow – de intuïtie, de ziel- in gedrang kan komen. Maar een van de anderen brengt hier dan weer balans in. En daarom hoor ik bij vrOuw en vrOuw bij mij.

Ik kan je niet zeggen wat je van mij kunt gaan verwachten in deze Welkom, want dat weet ik zelf ook niet. Zoals alles, ontstaan de dingen onderweg. Ik bewandel mijn pad en hoop je onderweg te kunnen inspireren.