Nieuws: Gratis NLP proeverij in Haarlem

De maatschappij door Redactie Ze.nl
De weg naar Ergens.....

Mooie verhalen, mooie herinneringen, nare herinneringen, alles slaan wij op en het vormt ons tot de persoon die wij zijn geworden. En soms komt er een moment in je leven, in je werk, je relatie, waarbij je aan de vooravond staat van een volgende stap, wat wil ik eigenlijk nog méér en wie bén ik eigenlijk………?!

Dát zijn tenminste nog eens vragen die ergens over gáán…nu de antwoorden nog !

Sinds enige tijd mag ik als NLP trainer mensen helpen in hun ontwikkeling, van onzeker naar zeker, van twijfel naar duidelijkheid en iedereen blijkt op weg naar ‘Ergens’.

En wat blijkt nog meer; onderweg naar ‘Ergens’ hebben wij heel veel bagage opgeladen en zijn ook wat kwijt geraakt.

Bijzonder eigenlijk als je bedenkt dat veel bagage ordinaire ballast is en van wat je kwijt bent je best wel weer eens wat terug zou willen zien of ervaren en waar gaat de meeste energie en tijd naar toe…juist naar de ballast.

Stel je voor dat je zou kunnen kiezen om dat energieverkwistende proces een halt toe te roepen of zelfs om te keren ? Stel je voor dat je dan ook weer je 'lekkere' zelf vindt, energie opbouwt, stopt met zoeken en begint met vinden...stel je voor !

Helaas weet ik nog niet waar 'Ergens' ligt en eerlijk gezegd maakt mij dat ook niet zo veel meer uit.

Wat ik wél weet, is wat je er aan kunt doen om de weg er naar toe heel plezierig te maken !

Voor mij is dat NLP gebleken en wie ook voor welke methodiek kiest…..wil je een echte serieuze tip om vooruit te komen op weg naar 'Ergens'?

Kijk eens serieus om je heen wat er nog te 'halen' valt, wat kun je nog méér leren, wat kun je nog meer doen om er achter te komen dat je je beste reisgenoot zélf bent !

Succes & mooie reis

Constant Lamp

Constant Lamp is internationaal gecertificeerd NLP trainer en helpt/traint mensen in het zich bewust maken van de processen die er voor zorgen dat zij ‘doen zij wat zij doen en zeggen zij wat zij zeggen’.Word je bewust van deze processen en je kunt de niet versterkende delen er uit halen en de versterkende delen versterken, dán kom je pas ergens !

20 april 2010: Gratis NLP Proeverij in Haarlem!

www.constantlamp.com