Welkom Tessa!

De maatschappij door Redactie Ze.nl

Vanaf de eerste dag dat wij elkaar zagen was de klik overduidelijk. Tessa en ik herkennen veel in elkaar, en daardoor kunnen wij ruimschoots onze gevoelens, en visies met elkaar delen. Dat zul jij ongetwijfeld wel herkennen: je krijgt veel energie als je met iemand praat die op dezelfde golflengte zit.

Tessa's kracht is dat ze datgene wat haar raakt zo waanzinnig goed kan verwoorden. Daar waar bij mij de woorden tekort schieten, tikt zij er lustig op los, en als het eenmaal stroomt bij Tessa, dan is deze powervrouw niet meer te houden!

Tessa's rubriek 'De Nieuwe Vrouw" is een aanwinst voor vrOuw.nl. Niet alleen omdat ik haar aardig vind, maar omdat ik echt denk dat zij een verschil kan maken in jouw leven. Want als je haar magische bril opzet (of durft op te zetten) dan waan je je voor even in die andere wereld, die andere dimensie, Tessa's 'magische energie' en krijg je hoop, durf je anders te kijken naar het nieuws, naar wat er met jou gebeurt en waarom.

En daar krijg jij hoogstwaarschijnlijk energie van, of je wordt geprikkeld door haar woorden. Iets zal zij in ieder geval in je opwekken, net als ze bij mij heeft gedaan…

En daarom: Welkom op deze vlucht. Riemen vast, zet je bril op en go!

Welkom