Energy voor Energie

Red Vamp fruit NRG, the NXT generation NRG is een nieuwe energiedrank die zich onderscheidt van de andere energiedrankjes. Red Vamp is rood van kleur, heeft een frisse framboos- en kersensmaak en bevat natuurlijk de bekende energiedrank-ingrediënten. Red Vamp kent een concurrerende prijsstelling van ? 0,69 in de supermarkt.

Doe Een Wens vervult de liefste wens van kinderen tussen de drie en achttien jaar met een levensbedreigende ziekte. Door het vervullen van een wens, wil Doe Een Wens blijdschap en kracht brengen in een moeilijke periode; even weg van ziekenhuis, behandeling en doktoren. Doe Een Wens Stichting Nederland is een vrijwilligersorganisatie. Ruim 225 vrijwilligers zetten zich, soms bijna dagelijks, in voor Doe Een Wens. Een aantal bekende Nederlanders waaronder Wendy van Dijk, Edwin van der Sar en Jamai ondersteunen de doelstelling van Doe Een Wens en zijn actief als ambassadeur.

Red Vamp zal worden verkocht door supermarkten en tankstations. Directeur Marc Reijnen van Special Drinks: "Het is fantastisch om wat concreets te kunnen betekenen voor Doe Een Wens. We zijn trots hieraan onze medewerking te mogen verlenen. We vragen de supermarkten en tankstations een opvallend gedeelte van de winkelruimte en aandacht in hun eigen reclame-uitingen ter beschikking te stellen. Het zou een geweldig gebaar zijn als zij helpen dit initiatief tot een groot succes te maken."

www.doeeenwens.nl