Vakantiesekspakket

Iedereen kent wel zo'n broodje aap-verhaal van iemand die op vakantie verliefd werd en wekenlang heerlijke vakantieseks had, en bij terugkomst in Nederland een zwarte roos toegestuurd kreeg met een briefje erbij: "You got aids." Broodje aap of niet, het zal je maar overkomen! Dus het is beter om het zekere voor het onzekere te nemen. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen en zoals we inmiddels weten is aids (nog) níet te genezen.

Als je op vakantie gaat, kun je voor de zekerheid maar beter een soort van vakantiesekspakket meenemen. Daar moeten dan de volgende artikelen in zitten:

1) Condooms

Die heb je in verschillende soorten en maten en natuurlijk met smaakjes. Op Durex.com kun je lezen welke condooms er allemaal te verkrijgen zijn en je vindt er ook een uitgebreide gebruiksaanwijzing en condoomkiezer terug.

2) Tweemaal anticonceptiestrips

Eén strip voor in je koffer en één in je handbagage, want stel dat je koffer kwijtraakt!

3) Glijmiddel

Met glijmiddel gaat het seksen gewoon een stuk makkelijker. Durex heeft zelfs een glijmiddel in het assortiment genaamd Play. Play zorgt er voor dat de vingers, penis en stimulators (zoals dildo's en vibrators) soepel en sensueel kunnen glijden. En de sensaties worden er ook intenser door.

4) Zonnecrème
We blijven het zeggen: voorkomen is beter dan genezen, dus smeren maar in die zon! Want als je verbrand bent, wil je niet aangeraakt worden, laat staan vrijen!

5) Crème tegen vaginale infectie
Wederom een voorzorgsmaatregel, maar zeker niet ongepast, want natte badpakken en bikinibroekjes zijn de ideale broedplaats voor infecties.

6) Vitamine C-pillen

Extra vitaminen zijn nooit weg en van vitamine C is bekend dat het een ontgiftende werking heeft, dus bij infecties goed van pas komt.

7) Cranberrypillen

Met deze pillen voorkom je een blaasontsteking, want het ondersteunt het zelfreinigend vermogen van je vagina.

8) Antibiotica tegen blaasontsteking

Spreekt wellicht helemaal voor zich, maar is alleen te verkrijgen op doktersrecept, dus alleen als je er chronisch last van hebt.

Afbeelding verwijderd door redactie

Met bovenstaand pakket kun jij in ieder geval veilig vrijen op vakantie! Een slimme meid is voortaan niet meer alleen op haar toekomst voorbereid, maar dus ook op haar vakantie. En zeg nou eerlijk, van een vakantieliefde of -flirt wil je naderhand toch ook heerlijk - èn zonder sores - nagenieten?