Char: 'Gezonden om te helpen'

Wanneer kwam je er voor het eerst achter dat je contact kon maken met de geesten in het hiernamaals?

Ik zag voor het eerst een geest, midden in de nacht, toen ik acht jaar oud was.

Hoe reageerden je ouders hierop?

Mijn moeder zei tegen me dat dat het 'zandmannetje' was geweest. Mijn ouders hebben me altijd bijgestaan in mijn werk. Mijn vader was ook erg heldervoelend en had ook contact met geesten en mijn moeder was één van de meest wijze mensen die ik ken.

Als je geen zin hebt in boodschappen uit het hiernamaals, kan je dit dan blokkeren en hoe doe je dat?

Ik heb een hele gezonde relatie met mijn gave. Ik maak er alleen gebruik van als het echt nodig is. Als ik een bericht binnenkrijg, dat iemand echt moet weten, dan zorg ik ervoor dat diegene het bericht ook krijgt.

Gebruik je veel energie om contact te maken met het hiernamaals? Hoe laad je deze energie weer op?

Oh ja, het verbruikt heel veel energie! Ik ben er heel voorzichting mee en probeer een uitgebalanceerd leven te leiden. Ik gebruik mijn energie alleen wanneer het nodig is.

Hoe ga je om met alle indrukwekkende en soms trieste verhalen die je te horen krijgt?

De verhalen kunnen inderdaad erg triest zijn, vooral wanneer iemands kind overleden is. Mijn werk is om contact te maken met de geest van de geliefde en te communiceren met deze persoon. Eigenlijk breng ik ze weer even terug bij hun geliefden. Meestal is de geest erg gelukkig in het hiernamaals en is deze in het bijzijn van geesten, die eerder dan hen overleden. Het is heel fijn om te horen dat al je geliefden bij elkaar zijn aan de andere zijde. Mijn werk is helend. Hoe triest hun verlies is, het geeft ook hoop dat ze weten dat ze ooit weer herenigd zullen worden met hun verloren geliefden. Vergeet niet, "niemand komt ooit levend van deze aarde af". Dat is iets dat we allemaal gemeen hebben.

Hoe kies je de mensen uit die een 'reading' krijgen?

Ik kies ze niet uit, het gebeurt gewoon...

Afbeelding verwijderd door redactie

Krijg je soms dingen te horen die kwetsend zijn voor de levende persoon en besluit je dan wel eens om iets niet te zeggen?

We creëren zelf ons einddoel door de keuzes die we maken. Mensen kunnen soms hun toekomst die niet zo rooskleurig is, zelf veranderen. Het is hard werken om je eigen geluk te creëren. Ook van kwetsende dingen leert men.

Welke 'reading' heeft de grootste indruk op je achtergelaten?

Ze zijn allemaal erg bijzonder. Het is moeilijk om er maar één uit te kiezen. Mijn favoriete readings waren allemaal tijdens mijn shows op RTL. Echt waar hoor!

Hoe zit het met dieren in het hiernamaals? Kan je contact met ze maken en zullen hun baasjes ooit weer herenigd worden met ze?

Jazeker! Dieren kennen onvoorwaardelijke liefde. Liefde is de brug die ons verbind met het hiernamaals. Ik verwacht mijn dieren te zien, die ik mis. Allemaal! Inclusief mijn honden, katten, paarden en het hert dat ik altijd voer.

Als iemand erg lang geleden overleden is, kun je dan nog steeds contact met deze persoon krijgen of wordt dat na zoveel jaren moeilijker?

Ja, al is het lang geleden, kun je nog steeds contact met geliefden krijgen. We hebben allemaal onze eigen unieke energie-vingerafdruk. Deze zal altijd uniek aan ons verbonden zijn, waardoor we dat contact altijd kunnen krijgen.

Kun je je eigen toekomst zien?

Ja, ik kan een deel van mijn eigen toekomst zien. Maar ik kan mijn eigen einddoel vormen door logica, gezond verstand en intuitie te gebruiken, die me helpen om juiste keuzes te maken. Als ik fouten maak, dan leer ik daar ook weer van.

Ligt onze toekomst al voor ons vast of kunnen we onze eigen toekomst veranderen of beinvloeden?

Sommige dingen in ons leven zijn voorbestemd, maar de meeste dingen kunnen we zelf creëren door de keuzes die we maken. Het leven is een leerschool en we zijn hier op aarde om onze lessen te leren.

Waarom heb jij deze gave en anderen niet? Is dat je ooit door je 'helpers' uitgelegd?

Ik ben teruggebracht naar aarde als leraar om mensen te helpen hun eigen 'psychische intuïtie' te leren begrijpen en om hun angst voor de dood weg te nemen door te laten begrijpen hoe men het leven moet leven. We hebben allemaal in zekere mate deze gave, alleen weet niet iedereen hoe deze te gebruiken.
Geesten zijn slechts een gedachte van ons verwijderd. Geesten communiceerden al ver voor de telefoon werd uitgevonden!

Wat zou je nog willen delen met de lezers van Vrouw.nl?

Het leven is er voor ons om van te leren. Je houding tegenover het leven is belangrijk. Doe je best om hier hard aan te werken en hou je sterk. Kijk naar al de gaven die je hebt, niet naar de dingen die je niet hebt of kunt. Jaloezie is een naar woord. Wees blij met wat je bent. Wees lief en behulpzaam naar anderen toe. Leer om van jezelf te houden. Realiseer dat karma echt bestaat! Wie goed doet, goed ontmoet, dus behandel anderen zoals je zelf behandeld zou willen worden. Dan zal je een "Good Karma" krijgen of zoals mijn vrienden zeggen: een "Good Char-ma"!

Char, dank je voor je tijd en dit interview voor Vrouw.nl!

Het was me een waar genoegen. Dank je dat je deze verbintenis met me aan wilde gaan en daarmee mij helpt om anderen te helpen.
'Sounds like you are really an ANGEL in more ways than one!'