In 12 dagen weer in balans

Het programma bestaat uit 48 dagcapsules en 12 waterkerscapsules die je voor het slapengaan inneemt. Waterkers heeft vele functies zoals het stimuleren van de afvoer van afvalstoffen uit de lever, een gezonde spijsvertering, ondersteuning van het immuunsysteem en het helpt je bloed te zuiveren. De dagcapsules bevatten ingrediënten als alfalfa en aloë vera extract.

In de bijsluiter vind je een aanbevolen dieetplan dat bestaat uit tips voor het ontbijt (vers fruit, meergranen muesli, eiwit-proteïneshake), de lunch (salade, volkoren brood, volkoren pasta) en het diner (mager vlees, volkoren pasta, bonensalade). Verder is het van belang dat je veel water drinkt (ongeveer 8 glazen per dag) en is het aan te raden in plaats van koffie of thee water te nemen. Ook lichaamsbeweging is van belang bij het ontslakken, dit bevordert je stofwisseling en algemene gezondheid.

Als ik aan detox denk, zie ik meteen het gezicht van mevrouw Patty B. voor me. Zij maakte ooit een programma over het ontslakken met behulp van klysma's ofwel darmspoelingen. Aangezien dit 12 dagen programma werkt met capsules gevuld met natuurlijke ingrediënten besloot ik een gokje te wagen en me over te geven aan detox. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik er niet meer aan over heb gehouden dan enkele darmkrampen in de ochtend en dat was geen prettig gevoel. Het product belooft onder andere een verbetering van de leverfunctie, spijsvertering en darmfunctie, maar zonder uitgebreid medisch onderzoek kan ik niet garanderen dat dit zo is. Ook voel ik me niet energieker dan voorheen en ziet mijn huid er ook niet beter uit. Gezien het grote aantal keren dat ik een toilet heb bezocht, ga ik er wel vanuit dat er meerdere gif- en afvalstoffen uit mijn lichaam verdwenen zijn. Op basis van het bovenstaande kan ik dit product aan- noch afraden.

Naast het 12 dagen detox programma heeft Trimmendous ook nog een andere manier om te ontslakken; door middel van voetpleisters. Meer informatie hierover vind je op de website van Trimmendous Detox.