Presentatie Janosh

De kracht van gedachten
Zoek op internet de woorden kracht van gedachten of intentie op en je krijgt een hele reeks voor je. Kijk in de boekwinkel op de esoterische boekenplank en idem dito. Er zijn inmiddels honderden, zo niet duizenden boeken hierover geschreven. Waarvan het boek The Secret de bekendste is. The Secret richt zich vooral op 'hebben'. Maar de boodschap is overal hetzelfde: dat wat je denkt, wordt gecreëerd. Gedachten, woorden en gevoelens beïnvloeden je leven voortdurend. Janosh:"Door je af te stemmen op de energie van de hologrammen ben je in staat om alles te kunnen creëren en manifesteren wat je wilt." En dat wil ik wel!

De presentatie
Janosh laat zich amper zien, staat even aan de zijkant van het enorme projectiescherm om aanwijzingen te geven en verdwijnt weer geruisloos naar zijn stoel. Zijn doel is dat wij naar zijn werk kijken of beter gezegd zijn werk beleven. De presentatie wordt ondersteund door prachtige muziek. Volgens Janosh kunnen we ons het beste op het midden van het beeld focussen. Op het scherm verschijnt het eerste hologram (activatie):

Creatie
De energie van deze code brengt ons dichterbij ons hart, zodat we zuiverder creëren wat we echt willen manifesteren. We visualiseren tijdens deze activatie datgene wat we willen veranderen in ons leven. We leren ons bewust te worden van onze valkuilen, angsten en programma's en fantaseren hoe we het anders zouden willen.

janosh creation

Bekrachtiging
Deze code herinnert ons aan het feit dat we een ongekende kracht bezitten, want we zijn ons niet bewust van die kracht, namelijk gedachtekracht. Je kan kiezen wat je wilt ervaren en het zal plaatsvinden. We leren los te laten door de angst te erkennen en te omarmen.

janosh empowering

Geometrie en de zoektocht naar de Heilige Graal
Maria Magdalena is de Graal en staat symbool voor de zoektocht naar jezelf, naar je eigen kracht. "De energie van Maria Magdalena - de vrouwelijke energie - draagt bij aan een enorme transformatie die de aarde te wachten staat." aldus Janosh. Vervolgens kunnen we de 'Graalcodes' een voor een beleven.

De Acteur
Activatie om het hart te openen en te laten zien wie je werkelijk bent. Maar weet ik wel wie ik ben? Ik weet waar ik van geniet, wat belangrijk voor mij is, mijn nare trekjes en dat ik op zoek ben naar antwoorden. "Die antwoorden liggen in jullie zelf," aldus Janosh.

Volledigheid
Deze activatie helpt ons om in te zien dat de processen die we nu meemaken normaal zijn en kan ons helpen om sneller in balans te komen. Hoe sneller we bij het keerpunt 2012 komen, des te sneller lijkt alles te gaan. Zeker, iedereen is tegenwoordig druk, druk, druk, en de tijd vliegt om!

janosh completeness

De finale
De laatste oefening fascineert me. We krijgen weer een hologram te zien en de opdracht om te gaan visualiseren, de betoverende muziek stopt. Je krijgt enkel een toon te horen. 'Toon 13', een soort 'oomm' geluid, sommigen neuriën zachtjes 'oomm' mee en ik voel de trilling. Beelden schieten door mijn hoofd heen, ik voel tranen opkomen en het enige wat er naar boven komt is 'Dank je wel, dank je wel, dank je wel'.

Janosh krijgt een staande ovatie van een overvolle zaal. Iedereen is onder de indruk van zijn werk, of beter gezegd, van wat zijn werk teweegbrengt. Naast mij zit een vrouw met een grote kristallen schedel op haar schoot, ze koestert het alsof het een baby is: "Hij heeft hier energie van gekregen, hij verandert ook heel vaak van kleur weet je."

Na afloop zegt mijn buurman: "Een fantastische ervaring, ik voel de energie op me inwerken!" Ik spreek met meerdere mensen en allemaal zeggen ze gek genoeg hetzelfde: "Ik zag het ergens staan en voelde dat ik hier naar toe moest komen." of "Ik ben al eerder geweest, het geeft je zo'n energieboost en het werkt nog weken op je in." Het valt me op dat zijn publiek heel breed is. Niet alleen de echte 'zwevers' (zie de 'kristallen schedel'-dame), maar ook het type 'zakenvrouw/man', 'bankdirecteur' en 'trendy Amsterdammers' zijn hier sterk vertegenwoordigd.

'The days after'
Is er veel veranderd sinds deze ervaring? Dagenlang heb ik de trillingen nagevoeld. Ik kreeg meer energie, ideeën en kon mijn onzekerheid niet meer vinden. Totdat ik, tijdens een boswandeling, mezelf weer tegen kwam en de onzekerheid zich weer liet zien. In een rap tempo liep ik verder, terwijl ik probeerde die angst te accepteren in plaats van te negeren en ik voelde me opgelucht.

Ik doe mijn best om mezelf te leren kennen en heel langzaam, beetje bij beetje, zie ik kleine wondertjes om mij heen gebeuren. Ik probeer op mijn gedachten te letten en op de woorden die ik uitspreek, ik realiseer me steeds vaker hoeveel invloed dat heeft op mijn leven. Het werk van Janosh straalt een enorme power uit. De hologrammen komen af en toe nog even in een flits voorbij. En het werkt verslavend, ik wil meer! Het is natuurlijk maar net wat je wilt geloven. Of zoals Willem de Ridder zo mooi zegt: "Als je iets gelooft, dan ben je er al van overtuigd." De kracht van Janosh zelf: hij heeft zichzelf gevonden.

Zie ook: In gesprek met Janosh
Voor meer informatie: www.janosh-art.com