Nieuwe dimensies bij Olympische Spelen

Gefascineerd keek ik naar de beelden van de huldiging. Want zeg nu zelf: de koningin omringt door zoveel vrouwen en her en der een man, dat is wel een heel mooi en apart beeld. Ik werd er ook gelukkig van. Een verrassende wending, zeg maar gerust de Spelen van de Nederlandse topsportster en voor mij een nieuwe dimensie. Zou het kunnen dat er een feest ontstaat geleid door vrouwen. Zou het zo kunnen zijn dat de wereld kleurrijker, emotioneler en daarmee mooier wordt, als het wordt beheerd door vrouwen? Nu had ik al alles geleerd over de nieuwe 'vrouwelijke' kernwaarden van de maatschappij. Flexibiliteit, duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid...

Kan ik daar dan uit opmaken dat de teamspirit en de overtuiging van gebundelde kracht je zover kan brengen dat je met een nog overtuigender glimlach dat podium beklimt? Ik denk het wel. Ik ben een van de nieuwe directeuren van het bedrijf Nieuwe Dimensies. Vol vertrouwen ben ik in deze prachtige onderneming gestapt. Op zoek naar nieuwe vormen en nieuwe dimensies in het ontwikkelen van bedrijven. En met het bedrijf Nieuwe Dimensies hebben wij besloten voor altijd FEEST te vieren. Future, Economy, Energy, Sustainabillity en Trust. Een vijfeenheid, die we omarmen omdat dit - ons inziens - mensen (waaronder onszelf) helpt de kracht in zichzelf te ontdekken die nodig is om succesvol door het leven te gaan. Zowel privé als zakelijk.

Het toeval wil, dat Nieuwe Dimensies de coach van het Nederlandse Dameshockeyteam Marc Lammers heeft geboekt voor onze eerste 'Nationale Upload-Dag'. Die gaat 16 september plaatsvinden. De dag dat HR-managers en managers met HR-affiniteit zichzelf kunnen opladen met als resultaat: succes op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Samen met heel Nederland juichten we onlangs nog ons dameshockeyteam naar Goud en tegelijkertijd ambieerden we een gouden dag voor onze bezoekers van de 'Upload-Dag'.

Beter dan dit had niet gekund: Marc Lammers staat klaar om te vertellen over zijn fantastische team en zijn ervaringen in Beijing. We kunnen niet wachten op de dag waarop onze bezoekers datzelfde omslagpunt bereiken als iedere andere topsporter die zichzelf motiveert er het allerbeste uit te halen en met een overtuigde coach het succes in zichzelf ontdekt. En tja.. Zo zie je maar, toeval bestaat niet. Ons enthousiasme binnen ons team, de gezonde spanning bij de thuisblijvers, de passie van de sportvrouwen, de overtuiging van de trainer, het vertrouwen van de pers, het vertrouwen om vooruit te blijven kijken en te geloven in succes. Deze gebundelde energie heeft ervoor gezorgd dat alles meewerkt.

En wij laten ons graag verrassen door al het moois wat daaruit voortvloeit. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om kennis te maken met Marc Lammers, met onze enthousiaste collega’s en een - zoals september ons altijd weer weet te verrassen. Ik heb mezelf beloofd dit fantastische gevoel nog even lekker vast te houden en ik moet zeggen...Het werkt aanstekelijk.

Kijk voor meer informatie op de website