Tessa 'wants to know' en jij?

Leuk als je woensdagavond 8 april of 13 mei naar Heemstede komt om met mij, en de andere aanwezigen in gesprek te gaan. Hoewel er schokkende zaken gebeuren, vinden er ook hele bijzondere dingen plaats. Want ook het achterhouden van ‘positief’ nieuws maakt onderdeel uit van de doofpot. Leuk als je komt!

Welk thema wil jij bespreken?

De mooie locatie aan de Havikweg in Heemstede wordt mijn nieuwe thuishonk! Vanaf nu zal ik daar maandelijks een lezing geven in de vorm van een vraaggesprek met jullie. Op 8 april zal ik zelf een kleine lezing houden over een thema dat mij nu aanspreekt. Welk thema dat is, houd ik nog even als verrassing. Maar ik ben ook benieuwd op welke thema’s jullie in het bijzonder in willen gaan. Waar maak jij je zorgen over? Wat houd je bezig? Onderaan kun je je via de mail aanmelden bij organisatrice Desiré Blok. Geef in dat mailtje ook aan waar jij in het bijzonder over wilt praten. Als we aanmeldingen hebben, kijken we welke thema’s vaak terugkeren. Die (maximaal 2) bereid ik extra voor.

Natuurlijk blijft er de rest van de avond nog de mogelijkheid open om andere onderwerpen aan de orde te brengen. Maar ik vind het prettig als ik weet waar jullie graag informatie over willen hebben, dan kan ik mij extra voorbereiden.

Oude en nieuwe realiteit

In het eerste deel van de avond bespreken we de ‘oude realiteit’, dus wat er NU gaande is in de wereld. Denk aan alle crisissen die nu in alle hevigheid zijn losgebarsten. In het tweede deel van de avond wil ik het gaan hebben over de ‘nieuwe realiteit’. Dus de verschuiving van de derde dimensie (dualiteit) naar de vijfde dimensie (eenheid). We bevinden ons namelijk in een unieke periode in de menselijke geschiedenis, waar in allerlei heilige geschriften over wordt gesproken. De mensheid beweegt zich richting een nieuw bewustzijn, een nieuw paradigma. Dat is gebaseerd op eenheid, vreugde, overvloed en verbinding met ons Hoger Zelf.

Met een goed gevoel weer naar huis

Misschien merk je net als ik dat oude overtuigingen die niet meer werken, sneller aan het licht komen. Dat kan wel eens voor onrust zorgen in het dagelijkse leven. Herkenbaar? Verder sta je misschien op een keerpunt in je leven. Wil je meer vanuit passie gaan leven, maar kom je allerlei valkuilen tegen. Met elkaar kunnen we bespreken hoe we de uitdaging aan kunnen gaan om te kiezen voor positieve verandering in ons leven. Het is altijd mijn intentie dat jullie weer met een goed gevoel naar huis kunnen gaan. Want vergeet niet: wij zijn zelf de geschiedenisschrijvers van de toekomst! De machtselite heeft alleen macht over ons, als wij die macht aan hen geven

Ik hoop tot ziens!

Lieve groet Tessa

AANMELDEN, LOCATIE & TIJD

De avond begint om 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.30 uur
Toegangsprijs Euro 15,- inclusief koffie of thee
Locatie: Havikweg 1, 2106 AR Heemstede

Parkeermogelijkheden: aanwezig

Openbaarvervoer: Vanaf NS station Heemstede-Aerdenhout richting Zandvoort lopen, de 1ste straat rechts is de Havikweg (2 minuten)

Wil je zeker zijn van een plaats dan is reserveren aanbevolen via e-mail bij: desire.blok@planet.nl o.v.v. je naam, telefoonnummer, email adres en met hoeveel personen je komt. Geef tevens aan welk thema jij zou willen bespreken!

www.wanttoknow.nl