Nieuws: De Denken-Voelen-Doen-dag.

DENKEN, VOELEN DOEN!

DVD DAG OP 29 NOVEMBER IN DOORN

Op zondag 29 november wordt er in Hotel Conferentiecentrum Zonheuvel in Doorn een unieke manifestatie gehouden: de DVD dag.

Denken, voelen en doen horen onlosmakelijk bij elkaar. Het staat voor de drie-eenheid in ons. Bij veel mensen is de balans zoek. Sommigen zijn doeners, anderen juist voelers en weer anderen hebben het denken als dominante aansturing.

Op de DVD Dag (Denken Voelen Doen) ga je in drie ochtend- en drie middagworkshops het verschil merken tussen deze drie begrippen en leer je hoe je deze beter in balans krijgt. Je krijgt een serie van unieke workshops waarbij je ook daadwerkelijk aan het werk gaat. Je kan alle workshops meemaken want het programma vindt in één zaal plaats.

De DVD Dag wordt een beleving!

Willem Jan van de Wetering neemt je mee in de denkpatronen van het Enneagram en laat je direct ervaren dat de drie-eenheid van denken, voelen en doen ook in het Enneagram een grote rol speelt. Middels een aantal oefeningen wordt je denkvermogen aardig op de proef gesteld.

Jean-Luc Spaninks zal in de workshop ‘Excuses bedenk je, resultaten behaal je’ je aanzetten om daadkrachtig aan de slag te gaan. Leuk bedacht, aardig aangevoeld, maar alleen doen telt in deze workshop.

Sylvia Roosendaal zet vervolgens ene totaal andere energie neer door je in contact te brengen met je ‘Innerlijk Kind’. Het innerlijk kind is dat deel van je dat het gevoelige kleine kindje vertegenwoordigd. Vanuit dat kindstuk kan je zo geraakt worden. Je doet een oefening om in balans te komen met het gevoel van je kindstuk.

Na de lunch komt Jan van Koert je wijze van communiceren op scherp zetten. Hoe geweldloos is jouw communicatie?

Daarna wordt het echt doen want Jos Dolstra van Body & Mind Language laat je zien wat het effect van je lichaamshouding op je denken, doen en voelen is. Door je lichaamstaal te kennen en je houding te veranderen, veranderd je denken en voel je in je lijf wat er gebeurt.

Willem Jan van de Wetering sluit de dag af met Emotionele Psychologie waarbij je een aantal oefeningen krijgt die je emoties in balans brengen, je denken tot rust gaat komen en je vanuit volledige balans aan de slag kunt gaan.
Op deze wijze ga je naar huis en heb je veel ervaring en veel kennis opgedaan zodat je jouw dagelijks leven toch anders zal gaan beleven.

De DVD Dag start om 10.00 uur. Je bent welkom vanaf 9.00 uur waar we je opwachten met koffie en thee. De kosten voor het bijwonen van deze dag bedragen ¤ 50,- per persoon inclusief btw, koffie, thee, water & lunch. Aanmelden kan via www.andromeda-academy.nl via workshops of bellen naar 0299 477555.