Nieuws: 2012 workshops van Janosh.

Je kunt kiezen uit:

1. Ondergaan >> De Beleving 2012 Jouw Doorbraak.
2. Intensief >> 2012 Jouw Transformatie The Intensive Experience.
3. Actief >> 2012 Inspirience, 13-delige online workshop.

Meer informatie, zie onderaan inleidend artikel.

Overgangstijd

Wat is er zo belangrijk aan het jaartal 21-12-2012? Janosh: “Volgens de Maya, bekend van hun kalenders waarmee ze zeer accurate voorspellingen deden, zal er rond dit tijdstip een enorme omwenteling plaatsvinden. Zoals je misschien weet stopt hun kalendertelling op 21 december 2012. Volgens hun voorspellingen – en van vele andere, oudere culturen – zullen wij rond dat moment de wereld van de vierde zon verlaten en de wereld van de vijfde zon binnentreden.” Janosh legt uit dat deze periode, waar we nu middenin zitten, de tijd ertussen, de tijd van overgang is. Terwijl wij door deze overgang gaan, vindt er tegelijkertijd een mondiale crisis plaats van milieuverontreiniging, sociale chaos, oorlogen en andere ingrijpende veranderingen op Aarde.

Een feestje

Maar wat er allemaal op Aarde gebeurt, gebeurt ook in onszelf. “’Wie ben ik? en ‘Wat wil ik?’ is wat steeds meer mensen zich afvragen. Logisch want de veranderingen hebben een groot effect hebben op het menselijk bewustzijn. Steeds meer mensen zijn aan het stoeien en op zoek naar de zin van het leven.”

Toen Janosh zelf het roer 5 jaar geleden omgooide en besloot zijn hart te volgen, is zijn leven alleen maar positief veranderd. “Het is de kunst oude, beperkende overtuigingen en patronen, te vervangen voor nieuwe gebaseerd op het positieve. Dan ontstaat er even chaos omdat je hele leven op zijn kop komt te staan, maar uiteindelijk voegt het zich naar de nieuwe jij. Ik heb ontdekt dat je in het leven alles kunt creëren wat je maar wilt. Dan heb ik het niet alleen maar over die droombaan maar ook over innerlijke rust, vertrouwen in het leven, het ontmoeten van de juiste mensen, het aantrekken van bijzondere situaties. Ik ervaar het leven niet langer als een strijd maar als een feestje.”

Jou inspireren

De weg naar 2012 kan wat Janosh betreft ook een feestje zijn. Het is zijn wens jou te inspireren om op een leuke, avontuurlijke manier aan jezelf te werken. Want dat is wel een gevolg van de tijd waar we nu inzitten, op weg naar 2012: niemand komt om zichzelf heen. Janosh: “Juist de mensen die zichzelf blijven ontkennen en vanuit angst leven, gaan een moeilijke tijd tegemoet. Omdat de trillingsfrequenties op Aarde stijgen, worden onze scheppingskrachten steeds sterker. Wat je uitzendt middels je gedachten, woorden en daden, komt als een boemerang bij je terug. Kies je voor vreugde, krijg je vreugde. Kies je voor angst, dan krijg je angst. Daarom is de juiste voorbereiding zo cruciaal.”

Ondergaan, actief of intensief?

Janosh biedt jou rondom het thema 2012 drie inspirerende mogelijkheden aan om je bewust te worden van de unieke tijd waarin we leven. En jezelf voor te bereiden op een groot avontuur, waarbij je wordt uitgenodigd het beste uit jezelf naar boven te halen. Hieronder staan de mogelijkheden overzichtelijk op een rij, variërend van heftig en de confrontatie met jezelf aangaan tot rustig achterover leunen in een rode pluche stoel en genieten van wat je wordt voorgeschoteld. Ook hier geldt: jij mag kiezen!

* Ondergaan >>De Beleving 2012 Jouw Doorbraak

Beleef op zondag 11 april 2010 in theater het Spant in Bussum de multimedia presentatie 2012 Jouw Doorbraak. De hele dag word je geïnspireerd door geometrische kleurrijke beelden, krijg je informatie over o.a. de Maya en de Hopi-indianen en laat de geometrische codes, die met je onderbewustzijn communiceren, het werk doen. Maar bereid je wel voor op grote veranderingen als je eenmaal huiswaarts gaat.

* Intensief >> 2012 Jouw Transformatie The Intensive Experience

Dit is een intensieve eendaagse workshop (max. 12 pers.), die op zaterdag 9, zondag 10 en zaterdag 23 januari wordt gehouden in het Janosh Art Centre in Broek op Langedijk. Het is geschikt voor jou als je op zoek bent naar jouw passie en levensdoel. Je gaat naar huis met je persoonlijke blauwdruk helder voor ogen, waardoor jouw vooruitgang wordt versneld.

* Actief >> 2012 Inspirience, 13-delige online workshop

In deze 13-delige workshop – die in febr. 2010 start - schrijf jij je eigen 2012 Manuscript, op een manier zoals nog nooit eerder op Aarde is gepresenteerd. Je leert een techniek om de energetische 2012 Piramide binnen te gaan. In deze piramide liggen de 2012 Manuscripten opgeslagen van alle zielen en krijg je stapsgewijs toegang tot de blauwdruk van jouw ziel… Verder in de 2012 Inspirience workshop alles over ondermeer de Maya, hun kalenders, de Hopi-indianen en Heilige Geometrie & 2012.

Janosh: “Weet dat deze tijd die is aangebroken uniek is, iets om te vieren en dankbaar voor te zijn. Don’t worry, be happy is absoluut de beste benadering van het leven op dit moment.”

Janosh in het kort:

Janosh laat zien dat wonderen bestaan, als je maar gelooft in je eigen kracht. Vijf jaar geleden was hij werkzaam als grafisch ontwerper in de reclamewereld, maar er onbrak iets: passie. Hij gooide het roer om en koos ervoor zijn spirituele gaven te combineren met kunst. In 2003 ‘zag’ hij van de een op andere dag allerlei prachtige driedimensionale vormen en hij kreeg, op helder horende wijze, informatie door over de betekenis ervan.

Inmiddels reist de kunstenaar de hele wereld over met zijn multimedia presentaties, gebaseerd op Heilige Geometrie. Zelfs de Verenigde Naties vereerden hem tot tweemaal toe met een uitnodiging in hun hoofdkantoor in New York. Het bijzondere van zijn kunstwerk is namelijk, dat deze beelden op een onbewust niveau met je communiceren. Janosh: “Zie het als een gereedschap om je bewustzijn te verruimen en dichter bij jezelf te komen.”

Kijk voor meer informatie op de mooie site van Janosh.