Lezing Sacred Contracts met Caroline Myss

En je hebt je waarschijnlijk ook afgevraagd of dat het hele verhaal was. Caroline ook. Het antwoord dat ze vond, is dat er zo veel meer bij komt kijken. Caroline gelooft dat iedereen geleid wordt door een Heilig Contract, gemaakt door onze ziel voordat we geboren werden.

Dat Contract omhelst een serie afspraken op allerlei niveaus die te maken hebben met wat we dit leven te leren hebben. Het gaat niet alleen over wat voor een werk we doen, maar ook onze sleutelrelaties met mensen die ons helpen de lessen te leren die we voor dit leven hebben gekozen.

Elke relatie vertegenwoordigt een individueel Contract dat deel uitmaakt van het gehele Heilige Contract en kan vereisen dat je op een bepaald moment op een bepaalde plaats bent met een bepaald persoon. In deze lezing geeft deze veelvuldig Oprah gast je inzicht in de werking van Heilige Contracten met haar vlijmscherpe inzichten.

Praktische informatie

Lezing Sacred Contracts met Caroline Myss
Wanneer: 10 september '10, 20.00 - 22.30 uur
Waar: Pim Jacobs Theater, Harmonieplein 4, Maarssen
Taal: Engels
Entreeprijs: 45 euro. Prijzen incl 6% btw.


Voor meer informatie en reserveringen:
www.blizevents.com of +31 (0) 35 888 4628


Healing Beyond Reason workshop – Caroline Myss

In de workshop Healing Beyond Reason zal Caroline de crux uitleggen van genezing. Wil je gezond en in balans zijn, dan ligt de sleutel in het leven van de hoogste waarheid van jezelf. Caroline noemt het ook wel het pad van Boeddha: illusie van waarheid onderscheiden. Zwaarte afleggen en licht worden. Vergeven. Door meedogenloos zelfonderzoek en het omarmen van al je aspecten, inclusief je schaduwzijde, loop je het smalle pad terug naar het hart, waar je ziel op je wacht.

Visionair en heldervoelend auteur Dr Caroline Myss introduceert het onderwerp van haar nieuwe boek Defy Gravity (lett: trotseer de zwaarte(kracht)): Het boek onderzoekt de mystieke kwaliteiten die betrokken zijn bij de ervaring van genezing. Ze instrueert ons voorbij het dilemma van ‘het nodig hebben van een logische verklaring voor het ontstaan van ziektes’ te gaan en in plaats daarvan je te richten op je persoonlijke transformatie.

Het genezen van elke ziekte of persoonlijke crisis is een complexe onderneming, zoals zal worden besproken in de workshop, maar zoals deelnemers zullen ontdekken, blijken de meeste holistische methoden inadequaat om iemand te begeleiden naar volledige genezing. Het ontbrekende gedeelte houdt begrip in van de aard van mystiek-bewustzijn en in het bijzonder de creatieve krachten van onze zeven schaduwpassies en onze zeven innerlijke genades (graces). Het begrijpen van de kracht van onze schaduwpassies en onze genades is een centraal thema in deze workshop als ook hoe de beperkende grenzen van ons normale denken kunnen worden overschreden. Deze workshop biedt begeleiding in hoe we voorbij de kracht van de rede komen en de drempel naar het domein van de ziel kunnen oversteken.

Diverse (healing)oefeningen en het leren channelen van genade, spelen deze dag een vitale rol.


Praktische informatie

Wanneer: zaterdag 11 september 2010, 10.00 - 17.30 uur
Waar: Pim Jacobs Theater, Harmonieplein 4, Maarssen
Taal: Engels
Entreeprijs: 149 euro. Prijzen incl 19% btw en 5 consumptiebonnen.


Voor meer informatie en reserveringen:
www.blizevents.com of +31 (0) 35 888 4628