Verslag: Kiesha Crowther en de veranderingen op moeder aarde

Vanaf haar achtste had Kiesha al helderziende ervaringen en ontving ze beelden over de aarde en de mensheid. Door deze andere manier van ervaren, voelde zij zich in haar jeugd vaak onbegrepen. Totdat ze op haar dertigste een telefoontje kreeg van iemand die behoorde tot de Wisdom Keepers. Zij legden haar uit dat zij van jongs af aan werd voorbereid om deel uit te maken van deze groep die als taak heeft om oude wijsheden voor de mensheid te bewaren. Kiesha: "Voor mij vielen toen de puzzelstukjes in elkaar. Plotseling had mijn leven een doel gekregen en wist ik wat me te doen stond." Door de Wisdom Keepers werd ze tot sjamaan gewijd onder de naam Little Grandmother.

Herinneren wie je bent

Voor aanvang van de lezing en voordat Kiesha plaatsneemt op haar stoel op het podium, blijft ze nog even staan om iedereen aan te kijken. Een intens moment, want de energie die uit haar ogen straalt, voelt heel krachtig. Dan spreekt ze tot de zaal: "Jullie zijn allemaal prachtig en waardevol. De traditionele religies hebben ons geleerd dat God buiten ons staat als een opperwezen. Heel lang geleden herinnerde Jezus zich wie hij was. Hij leerde ons niet dat God buiten ons stond, maar dat wij God zijn. Het is belangrijk om je deze waarheid ook te herinneren."

Atlantis

"Lang voor Jezus leven vond de vernietiging van Atlantis plaats. Atlantis was geen fantasie, het was echt. De inwoners waren ver ontwikkeld. Net zoals andere volkeren uit oude beschavingen gebruikten ze energie om te genezen. Toch kwam Atlantis tot een einde omdat ook zij waren gevallen van genade en waren vergeten wie ze waren. Hun ego werd hen fataal omdat zij waarde hechtten aan macht status en geld."

Moeder aarde gaat hoe dan ook door

"Ook wij bevinden ons op een vergelijkbaar punt. Of we gaan onszelf vernietigen of we zullen gaan leven in overeenstemming met Moeder Aarde. Wij mensen zijn Moeder Aarde. We hebben exact dezelfde structuur. Alles wat we haar aandoen, doen we onszelf aan. Toch vernietigen we haar, maar Moeder Aarde zal hoe dan ook doorgaan: met of zonder ons. In 2000 werd er een belangrijke vergadering gehouden door de Wisdom Keepers. Over hoe wij onze moeder terroriseren en vernietigen. In die vergadering werd informatie vrijgegeven over hoe er een omwenteling zal plaatsvinden in het bewustzijnsniveau en dat de mensen die vanuit het hart leven, zullen blijven."

Olielek

"Kijk naar het olielek in de Mexicaanse Golf en word je bewust van wat mensen de aarde aandoen. Iedereen denkt dat het gat is afgedicht en alles is opgelost. Dat is wat ze ons vertellen. Het gat is zo groot als de Mount Everest. De olie die daar uitkomt, is in staat om in negentig dagen al het leven in zee te vernietigen. Negentig procent van alle vissen in onze wateren zijn al gestorven. De regering heeft gezocht naar maatregelen en besloten om de olie te laten zinken door er een giftige stof op te laten spuiten. Dit heeft een destructievere werking op het leven in zee dan de olie zelf. Niemand praat hierover. Momenteel is het voor vliegtuigen verboden om over de Mexicaanse Golf te vliegen. Machthebbers doen er van alles aan om het uit de media te houden. Dit is slechts één voorbeeld waar de wetenschap geen antwoord op heeft."

"Drie grote systemen zullen instorten"

"Ik wil je niet bang maken, ik wil alleen dat je de situatie begrijpt. De planeet aarde is stervende. Als we zo door gaan zal het ijs smelten en het land bedekken. Jouw hogere zelf heeft besloten om je te laten re-incarneren in deze tijd met de uitdaging om niet langer vanuit het verstand, maar om vanuit het hart te gaan leven. Vanuit het verstand leven, is niet genoeg voor ons mensen om te overleven. Het heeft geleid tot oorlogen, macht en hebzucht. Er zijn duizenden boeken verschenen over 2012. Maar de Great Grandfather van de Wisdom Keepers heeft pas zes maanden geleden verklaard wat ons staat te wachten. De polen zullen wisselen, deze beweging is al gaande. Drie grote systemen zullen instorten: dit is geld, religie en regering. Wees niet bang, want deze systemen hebben je alleen maar gevangen gehouden. De muren zullen afbrokkelen en je zult vrij zijn. De vrouwelijke energie zal weer in haar eigen kracht stappen en haar gelijkwaardige plek zal innemen."

Stam van vele kleuren

"Het is waar dat je vanuit energie en emotie je eigen werkelijkheid kunt creëren. Wees je bewust van de keuze in deze tijd. We kunnen vanuit angst gaan leven of ons erop verheugen dat we vanuit ons hart zullen gaan leven. Je bent hier gekomen om te leren. Realiseer je dat je niet het recht hebt om anderen te discrimineren, te haten, te veroordelen of te vermoorden. Jij behoort tot de stam van vele kleuren. Een ziel is mooi in elke vorm, elke kleur en elke grootte. Vergeet niet om de ouderen te respecteren; ze zijn de dragers van wijsheid, maar we stoppen ze weg in verpleegtehuizen. Vergeet niet om te luisteren naar je kinderen in plaats van ze slechte dingen te leren. Weet dat kinderen onze verandering zijn. Zij vibreren al op een veel hoger energieniveau dan wij."

Buitenaards leven

"Wat je ook moet weten is dat onze sterrenbroers en zussen echt zijn. Ze houden heel erg veel van ons, wel 10.000 keer zo veel dan een ouder van zijn kind houdt. In elke cultuur zijn er duizenden waarnemingen bekend van buitenaards leven en toch probeert de regering dit voor ons geheim te houden. Zo spendeert de Amerikaanse overheid drie triljoen dollars per jaar voor dit doel. Allemaal om onderzoek te kunnen doen naar de geavanceerde kennis waar sterrrenmensen over beschikken en om het te kunnen gebruiken voor de wapenindustrie. Op 10/10/2010 waren talloze ufo's te zien boven Californië. Op 13 oktober boven Manhattan. Het vliegveld werd gesloten en duizenden New-Yorkers waren getuigen. Het zal de overheid dus niet langer gaan lukken om dit geheim te houden. De sterrenmensen zijn niet hier om ons te redden, maar om ons te leren hoe we onszelf kunnen helpen. Zolang je bang voor ze bent, zullen ze echter geen contact met je zoeken."

Niet doen, maar zijn

"Jij kunt helpen. Niet door te doen, maar door liefde te zijn. Elke dag even contact maken met je hartenergie is voldoende. Energie vanuit liefde is namelijk tien keer zo sterk dan vanuit het verstand. Als één derde van de mensheid contact maakt met deze energie is dat voldoende om de verandering te bewerkstelligen. Voor mij is muziek de beste manier om te wisselen van mijn verstand naar mijn hart. Ook in de natuur, met dieren of met je kind zijn, kunnen manieren zijn. Alleen jij voelt het beste wat bij je past."