Brillen najaar-winter 2005

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Donna Faske beter bekend als Donna Karen, weet als geen ander wat het is om als moeder ook nog eens een succesvolle carriere op te zetten. In het jaar dat zij haar eerste collectie uit bracht (1984) werd zij tevens moeder van haar eerste kindje. Zij heeft dit jaar subtiele en stijlvolle zonnebrillen in haar collectie opgenomen die een serene klasse uitstralen.

Afbeelding verwijderd door redactie

De vormgeving is strak en de kleuren zijn koel. Dit ijsblauwe model is daar een mooi voorbeeld van. De shield met doorlopende glazen heeft als subtiel detail een rijtje strassteentjes aan iedere zijde van het glas. Hierdoor krijgt hij een mooie, vrouwelijke uitstraling. Naast deze tint is het model nog in avondgrijs en hazelnootbruin verkrijgbaar.


Moschino is het modemerk dat zijn oorsprong heeft in het mode-mecca Milaan. Dit modehuis heeft een grote bekendheid in Italie en is in opkomst in de rest van de wereld. In tegenstelling tot sommige andere modehuizen zijn zij begonnen met de accessoires maar hebben zij nu ook kleding.

Afbeelding verwijderd door redactie

De feestdagen zijn uitermate geschikt voor een ongegeneerd flirtpartijtje. Durf tijdens het chique kerstdiner of spetterende oudejaarsfeest eindelijk die mooie man een hint te geven door oogcontact te zoeken! Met deze trendy Moschino bril gaat de rest vanzelf, want door het lieve hartje op de zijkant van het montuur is succes verzekerd. Reken maar dat je knipoog dan indruk maakt!


Na eerst werkzaam te zijn geweest in de kunst vestigd Dior zijn modehuis in 1946 in Parijs. In slechts 12 jaar had hij zijn zaken uitgebreid naar 15 landen en had hij meer dan 2000 werknemers in dienst. Na diverse revolutionaire kleding-, sieraden- en tassencollecties introduceert Dior nu een zeer exclusieve, gekleurde contactlens: Dior Eyes. Deze haute couture lens is beschikbaar in 4 oogverblindende varianten.

Afbeelding verwijderd door redactie

De lens met golden ring is het toppunt van glitter en glamour. Door de subtiele gouden rand wordt de iris als het ware ingelijst en gaan de ogen werkelijk schitteren. Nooit eerder had je zo?n intense blik. Ook de andere kleuren geven je een onweerstaanbare oogopslag. De black ring maakt de eigen oogkleur nog sprekender, de black/gold glitterized laat daarnaast de ogen schitteren door de gouden accenten en de black/blue verandert de kleur van de iris in prachtig blauw, dat door de zwarte rand nog intenser wordt.

Afbeelding verwijderd door redactie

Als ware sieraden zijn de lenzen verpakt in een schitterend verzilverd doosje met de uitstraling