Een simpel wit T-shirt: 5 manieren om te stijlen

Mode & trends door Kim

Van sommige basics heb je nooit genoeg: ze maken je kledingkast echt compleet. Eén daarvan is het witte T-shirt. Een tijdloze essential die je eindeloos en makkelijk kan combineren. Maar hoe kan je het stijlen zonder dat het saai wordt?

wit shirt stylen

Lees ook: Shoppen! Deze printjes ga je in het voorjaar 2020 overal zien

Houd het simpel

Een wit shirt is eenvoudig. Houd juist van minimalisme? Draag dan een mooie jeans die goed aan sluit op je lichaam. Let er wel op dat het shirt de goeie maat is en ook perfect aansluit. Je kunt over het shirt een mooi leren jasje dragen of juist kiezen voor een beige trenchcoat. Een paar minimalistische sieraden erbij en voilà: simpele outfit, maar toch stylish.

 

Zakelijke look

Deze basic is perfect voor een formele outfit. Zorg er wel voor dat je T-shirt van goede kwaliteit is en ook een mooie pasvorm heeft. Draag het shirt in je broek, zodat het er strak en flatteus uitziet. Bij deze outfit past een mooie pantalon. Vergeet ook vooral de sophisticated schoenen niet. Een paar afgetrapte sneakers staan natuurlijk niet professioneel.  

 

Opvallende outfit

Bij een simpel wit T-shirt kun je juist stylen met een eyecathing broek. Een dierenprintje of juist een felle kleur. Elke broek staat op een simpel wit T-shirt! De mist ingaan kan dus bijna niet. Bij deze look is het leuk om je shirt wat te laten ‘poffen’. Het hoeft niet allemaal zo strak te zijn.

 

Moderne fifties look

Stijl je plain white tee met een midi skirt voor een vintage look. Doordat deze rok lang is en wat losser zit, krijg je een speels effect. Bij deze look is het leuk als je het shirt in je rok stopt en dan iets plooit. Top de outfit af met een klein schoudertasje en een hippe zonnebril. Laat de zon maar schijnen, want jij het helemaal ready voor de zomer!

 

Oversized 

Bij deze look is het niet erg als je witte basic net iets te groot is. Trek er een trackpants onderaan voor die casual streetwear look. Kies vooral die waar jij je comfortabel in voelt. Je mag het shirt lekker los laten zwieren of voor toch de helft in je broek steken. Eigenlijk is de enige regel: het moet comfortabel zijn. 

 

Lees ook: Blijf binnen: in deze heerlijke huispakken wil je thuisblijven