Shoppen! Deze printjes ga je in het voorjaar 2020 overal zien

Mode & trends door Chloe

Ieder seizoen komen er weer nieuwe modetrends aan het licht, zo ook deze lente. De lente is misschien wel onze favoriet met al die vrolijke kleuren en printen. Printjes zijn ieder seizoen wel terug te vinden. Zo hadden we van de zomer de dierenprints die weer helemaal in waren. Benieuwd naar welke prints we dit voorjaar gaan zien? Wij vertellen het je.

prints voorjaar 2020Lees ook: Dit zijn de leukste outfits geïnspireerd op Friends personages

Bloemen en bladeren

Er is niets wat meer lente schreeuwt dan deze trend. Kleurrijke bloemen, groene bladeren of een combinatie ervan: je wordt al vrolijk als je ernaar kijkt. Ga jij voor groffe grote bloemen of kies je toch voor je wat zachtere fijne print? Er is in ieder geval keuze genoeg!

 

Oldschool ruiten

Geruite kleding was vroeger helemaal in, maar zoals bijna alle modetrends heeft ook deze een comeback gemaakt. Geruite jassen met vrolijke kleuren zien we al een tijdje, maar ook deze lente zet de trend zich voort. Denk ook aan jurken, tops en de geruite rokken die vroeger helemaal in waren.

 

Dot, dot, dot...

Stippen zijn eigenlijk nooit echt uit de mode geweest. Dat komt met name omdat het gewoon iedereen goed staat. Wil jij een stoere look creëren dan kan dat makkelijk met groot gestipte kleding. Kleding met kleine stipjes erop straalt daarentegen weer iets heel liefs en schattigs uit. Vooral blouses met stippen gaan we dit voorjaar enorm veel zien.

 

Bohemian chique

Deze trend keert bijna iedere zomer wel weer terug. Er hangt een stille Ibiza vibe overheen en als er iets is wat trendy is dan is het Ibiza wel. Deze trend is kleurrijk en gewaagd. Combineer meerdere prints, kleuren en patronen. Perfect voor het festival seizoen!

 
Beeld: GettyImages

Lees ook: 20 trendy jurkjes voor lente 2020