Nog meer Brillen najaar-winter 2005

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Chanel.... sinds 1909 perfectionistisch, uniek en gepassioneerd. De wereld van Coco Chanel is de wereld voor een vrouw met stijl. En dat toont zich juist in de accessoires...

Afbeelding verwijderd door redactie

Het laagstaande winterzonnetje kan in Nederland behoorlijk verblinden. En ook op de skipistes is een bril een noodzakelijke accessoire. Door weerkaatsing van de zon op asfalt of sneeuw neemt de kwaliteit van je zicht behoorlijk af. Gelukkig zijn daar prachtige oplossingen voor, zoals deze mooie Chanel zonnebril. Het montuur is trendy en groot in een toepasselijke sneeuwwitte kleur. Op de pootjes staat het bekende Chanel logo in glinsterende zwarte strassteentjes. Naast deze tint is het montuur nog in het zwart en bruin verkrijgbaar.


Miu Miu, het kleine zusje van Prada, vrouwlijk maar niet te 'girly', hip en toch chique.

Afbeelding verwijderd door redactie

Rood: de kleur van de liefde, de kleur van warmte, passie en hartstocht. En natuurlijk dé feestkleur bij uitstek. Deze geweldige brillen van Miu Miu fantastische details. Zo prijkt er op de pootjes van het bovenste model een druppel-vormig kristal en zijn er in de pootjes van de onderste bril sierlijke rozen verwerkt. Als je echt wilt opvallen, kun je voor het middelste montuur kiezen met een mengeling van rode en parelmoeren strassteentjes op de voorkant.


In 1884 is Bvlgari gestart als een juwelierswinkel in Italie. De drijvende kracht hierachter was Sotirio. Mede door de inzet van zijn 2 zoons is het Inmiddels een modehuis gespecialiseerd in juwelen, horloges, parfums en accessores.

Afbeelding verwijderd door redactie

Stijlvolle strakke modellen geven de drager een gedistingeerde uitstraling. Zo ook dit violet/zwarte montuur met het herkenbare quadrato symbool van Bvlgari. Wat echter het meest is het oog springt, zijn de kleine zwarte en kristalkleurige steentjes op de pootjes. Dit geeft de bril direct iets feestelijks. Een geweldige aanvulling op je mooie donkere kerstpak of little black dress...