Brillen najaar-winter 2005

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Vogue een van 's werelds meest toonaangevende bladen op het gebied van mode en beauty. Ook zij vergeten de bril als modeaccessoire niet...

Afbeelding verwijderd door redactie

Vogue heeft weer een pilotenmodel opgenomen in de nieuwe collectie. Zij maken hem supertrendy door de lichtspiegelende groen/zilveren glazen en de kleine metalen gaatjes op de neusbrug en pootjes. Koop vandaag je eigen pilotenbril en je hebt voor altijd een modetopper op je neus!


Prada bestaat al sinds 1913, bij de meeste mensen met een niet al te dikke portemonnaie is Prada pas echt bekend sinds het boek 'De duivel draagt Prada' van Lauren Weisberger of 'Sex in the City'. Ze maken echter niet alleen schoenen maar hebben ook een brillencollectie vol met Pradapracht:

Afbeelding verwijderd door redactie

Dit stijlvolle kunststof model zonnebril is werkelijk een plaatje. Eigentijds groot met op de pootjes een gracieuze metalen golf, waarin subtiel het pradalogo staat gegraveerd. Zowel in beige, zwart als paarse bril te krijgen Dat wordt nog moeilijk kiezen ...


Versace is een grensverleggend modehuis dat verantwoordelijkis voor het ontwerp van kleding, luchtjes, accessoires en zelfs een life-style. Dat 'bling bling' ook hier is doorgedrongen wordt bij de volgende bril wel duidelijk.

Afbeelding verwijderd door redactie

Eén ding is zeker: hiermee zul je letterlijk het stralende middelpunt op ieder feest zijn! De pootjes zijn bezaaid met strassteentjes in verschillende formaten, die zelfs doorlopen tot de voorkant. Zet snel op je verlanglijstje, dan steel jij nog deze winter de show met kerst, oud en nieuw of op de piste tijdens de wintersportvakantie!