Levi's Curve ID: new shapes & sizes!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Jeansmerk Levi’s® vindt dat elke vrouw - met welk figuur dan ook - een perfect passende jeans moet kunnen vinden. En om deze reden introduceerden ze in september 2010 Levi’s® Curve ID: een fit-systeem dat gebaseerd is op een studie van meer dan 60.000 bodyscans én de wensen van vrouwen in alle vormen en maten van over de hele wereld.

Voor de vorm
Eindelijk is er een merk dat uitgaat van vrouwelijke, driedimensionale vormen. En omdat niet elke vrouw op precies dezelfde plekken dezelfde rondingen heeft, kent Levi’s® Curve ID drie verschillende soorten curves:

  • Slight Curve: voor de wat rechtere lichamen met weinig curve tussen taille en heupen.
  • Demi Curve: gemaakt om de taille te flatteren en vormen op precies de goede plekken te accentueren.
  • Bold Curve: voor de smalle taille, gecurvde heup.


Wie zich eenmaal persoonlijk en vakkundig in een Levi’s® Store heeft laten opmeten, weet direct welke Levi's® Curve ID ze heeft, en is slechts een paskamergordijn verwijderd van de perfecte broek. Of dat nou een skinny, een straight of een bootcut is, de collectie bestaat uit talloze modellen, wassingen en finishes. Een dream come true!

New shapes & sizes
Om nog meer vrouwen van de ideale spijkerbroek te voorzien wordt dit voorjaar de keuze van curves, modellen en wassingen uitgebreid. Nieuw zijn de Modern Rise: iets lager in de taille (verkrijgbaar in Slight, Demi en Bold Curve ID en in 21 nieuwe finishes), en de Classic Rise: een jeans met een hogere tailleband (in eerste instantie verkrijgbaar in Demi Curve in slim, straight en bootcut). En ten slotte komt er nóg een Curve: de Supreme, speciaal voor de meest ronde vrouwen. Dit model is lager vooraan en hoger op de rug.

Aangezien de Levi’s® Curve ID voor alle vrouwen bedoeld is, wordt ook de keuze in maten uitgebreid. De Classic Rise is er dit voorjaar in maat 25 tot en met 36, en de Modern Rise in maat 24 tot en met 33, beide in lengtematen 30, 32 en 34.

It's all about shape and not size!

Heb jij je al laten opmeten in een Levi’s® Store? Welke curve heb jij?