Sexy of sportief met Hunkemöller!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Sweat? No sweat!

Ook al ben je al jaaaaaaaaaren niet meer in de sportschool geweest, dan kan je nog wel een casual sportieve stijl aanhouden. En dan natuurlijk óók onder je kleding! De katoenen bh in gestreepte kleuren is lekker sportief met - door de bloemapplicatie - een 'girly'-touch. Nog niet sportief genoeg? Dan heeft Hunkemöller ook nog een heerlijk pak dat je zo effe aantrekt. Door de capuchon en comfortabele stof lijkt het net of je zo van de dansschool komt! En dat allemaal zonder ook maar één zweetdruppeltje op te lopen!

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Black and blue

Na kleurrijke, witte tijden breekt er altijd weer een 'donkere periode' aan. Vooral zwart maakt een comeback aankomend seizoen en ook donkerblauw voert de boventoon in deze najaarscollectie van Hunkemöller. Een prachtige diepblauwe kimono met zwart kanten afwerking of juist een zwarte bh met blauwe accenten geven jou de uitstraling alsof je net uit een winternacht bent gestapt. Maar ook het gebruik van transparante materialen met donkere tinten geven een nieuw luxe effect. Een geborduurde slip met transparate zijkanten legt heel subtiel de nadruk op jouw heupen. Een setje dus waarbij je zeker geen blauwtje zal lopen!

Adembenemend

Als je toch iets gewaagder voor de dag wil komen, kies dan voor een übertrendy bustier. Je kan deze 'must have' eindeloos combineren: op chique boven een lange rok, very hip samen met een bermuda, maar ook casual trendy in combinatie met een spijkerbroek. En vanaf nu is het gehannes met rijglinten - door de haakjes aan de achterzijde van de bustiers - voorgoed verleden tijd!

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Als een Marie-Antoinette

Ook gek op kostuumdrama's waar je je vergaapt aan de prachtige gewaden, die zo heerlijk 'over the top' zijn? Denk de bijhorende pruiken en lijkbleke wit geplamuurde gezichten weg en ga enkel qua lingerie terug in de tijd met Hunkemöller. Draperieën, kant en zijde maken van jou een echte Marie-Antoinette. Zo graag je overdag een roze zijden bh-setje met kant of juist een setje, die door de draperieën en transparante stoffen een luxe, maar zeer verleidelijk eindresultaat creëert. Laat de gezellig donkere herfstavonden maar komen!

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Hebbedingetjes!!

Hunkemöller heeft al jarenlang allerlei handige accessoires en gadgets die jouw outfit mooi maken of juist mooi houden. Dit najaar worden daar weer nieuwe hebbedingetjes aan toegevoegd en ook oude vertrouwde items zijn geupdate. Het inmiddels zo ingeburgerde, onmisbare waszakje is vervangen door de prachtige volledig gerestylde versie met een kantpatroon. Want jouw lingerie verdient wel beter dan een saai wit waszakje toch!?

Verder bestaat het schoeisel bij Hunkemöller dit najaar niet enkel meer uit heerlijk zittende, maar iets oncharmante sloffen. Wil je op en top door het huis heen flaneren? Dan kies je dit jaar voor elegante muiltjes die Assepoester doen verbleken. Ziet er ook wat leuker uit voor jouw eigen prins.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Zie voor verkoopinformatie en filialen: www.hunkemoller.com