Eindelijk komt er sexy lingerie die wél bij jouw huid past

Mode & trends door Elsemieke

Wanneer je een zwierig wit jurkje uit de kast trekt, word je wel geacht ook aan bijpassende lingerie te denken. Van zo’n bruin geval dat ze nude durven te noemen wordt niemand blij, maar gelukkig is daar nu wat op gevonden!
 
Met de spirit van een hete zomer in gedachten kunnen we alvast beginnen met luchtige kleding shoppen, maar wat moet je in hemelsnaam onder zo’n los outfitje aan? Je wil niet dat je sexy setje zichtbaar is, maar op de afdeling met nude lingerie word je ook niet veel vrolijker. Dat noemen ze dan huidskleur… Als je hier vaak mee struggelt, hebben we goed nieuws voor je!
 
Bron
 
Dezelfde skin
Als je regelmatig ruzie hebt met het huidkleurige schap in je favo lingeriewinkel, moet je zeker even verder lezen. Na een hele lange poos neemt de mode-industrie namelijk eindelijk stappen om dit ondergoed in verschillende huidskleuren op de markt te brengen. Thank god! Want wie heeft er dan ook bedacht dat vrouwen allemaal dezelfde skin hebben? Het was in ieder geval niet iemand die veel vertrouwen had om lekker geld te verdienen.
 
Matchy matchy
Eindelijk, de betekenis van het woord 'nude' wordt dus flink uitgebreid. Het is niet alleen maar beige waar je ons chicks blij mee maakt. Het Amerikaanse bedrijfje dat de sprong waagt heet Naja en ze verkopen bh’s en slipjes in zeven verschillende kleuren die sowieso matchen bij je huidskleur. De collectie heet ‘Nude For All’ en er komen nog veel meer collecties met kleuren en maten aan, die ook nog eens zijn gemaakt van milieuvriendelijke stofjes. Wij zijn fan.

Ga jij vaak voor huidkleurig ondergoed?