Steps Fall Collection 2006

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Twiggy

is geïnspireerd op de Fifties en Sixties. Rechte tricot jurkjes, koker- en plooirokken, slanke coltruien en jasjes met ronde kragen. Elegantie, eenvoud en bewegingsvrijheid zijn belangrijk voor deze collectie. Kenmerkend zijn de grafische prints, pied de poule en stippen in de kleurcombinatie zwart en wit. Accessoires zijn ook deze herfst een 'must': naast witte kettingen ook lange zilveren- en parelkettingen, riempjes en gebreide cape-jes.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Styles

is een op zichzelf staand label, waarin luxe, zakelijkheid en oorspronkelijkheid voorop staan. De Victoriaanse stijl en een grote invloed van het klassieke mannenpak zijn ook in deze collectie duidelijk zichtbaar. Gestreepte pakken met gilets, smalle pantalons en blouses met volant kragen domineren het beeld. Enkele uitbundige rokken en versierde, feestelijke items voor de avond geven een vrouwelijk accent aan het geheel. Kenmerkend zijn ook de rijke breisels in fijne garens tot grove melanges in lange vesten of oversized truien.

Afbeelding verwijderd door redactie

Lady Rose

is vrouwelijk. De kleding is sophisticated 'lady' met een vleugje romantiek 'rose' in een retro look. Ronde belijningen, hoge taille, grafische dessins, weelderige stoffen en rijke bloemenprints. Sterke vormen worden gecombineerd met fijne decoratieve elementen. Blazers met plooitjes en pofmouwen, soepele jurkjes op knielengte, volumineuze rokken, klassieke capri's en bloesjes in Victoriaanse stijl met kant en koordjes. Getailleerd en zacht. Inspiratiebron is het kostuumtijdperk met Marie-Antoinette en Queen Victoria. Rijke warme kleuren overheersen deze collectie. Oranjerood, warmrood, bruin, geeltinten, olijfgroen en zwart.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Gentle Traveller

laat zich inspireren door de Engelse Highlands. College truien, tweed rokken en tailored suits. Deze vrouwencollectie geeft een knipoog naar de mannenkleding: broeken met bandplooi, geruite bermuda's, spencers met een diepe hals, shirt-dresses en stropdasdessins. Ook hier een mix met de Victoriaanse stijl om het beeld een vrouwelijk en modisch accent te geven. Gentle Traveller is stijlvol, modieus en draagbaar. De kleuren zijn grijs of vergrijsde bruinen met juweel kleuren als accent.

Afbeelding verwijderd door redactie

Voor prijzen en verkoopinformatie surf naar http://www.steps.nl.