Jackie Summer Fair, de zondag.

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Door veranderingen in het programma was het helaas niet meer mogelijk om het optreden van de band Silkstone te zien. De reden dat deze band optrad was de samenwerking met Guess. Dit horlogemerk heeft een speciaal Silkstonehorloge ontworpen, welke in de Guess-stand viel te bewonderen. In deze stand was het mogelijk jezelf te laten fotograferen om misschien wel ontdekt te worden als hét nieuwe Guess-gezicht. Verder waren er weer vele workshops mogelijk die moeilijk waren bij te wonen omdat het er erg druk was en er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar waren. De dames stonden in de rij voor o.a. de La Mer- Beauty school en de Otazu workshop. Ook bij handlezeres Isabel Capelli was het erg druk.


Voordat de modeshow van Ilja Visser begon kon men genieten van de groep All Music, waar oud Idols deelnemer Joël deel van uitmaakt. Daarna was het werkelijk dringen voor de eerste modeshow van de dag. Wat betreft de BN'ers, deze waren op zondag een stuk minder vertegenwoordigd dan op de zaterdag. Winston Gerschtanowitz was echter wel te spotten op de eerste rij. Hij leek te genieten van de mooie dames die meeliepen in de show. Een stijlvolle najaarscollectie van upcoming designer Ilja Visser werd getoond.


Vervolgens was het tijd voor de uitreiking van de IT-Girl Award. Deze werd uitgereikt door Bridget Maasland en Daphne Bunskoek. Een IT-Girl is een jonge vrouw die bezig is met haar doorbraak en op weg is naar de top. Ze is slim, heeft lef en draagt de laatste modetrends. Kortom, iedere vrouw vindt haar leuk en zou haar willen zijn. Maar wie is die IT-Girl nu eigenlijk? Het antwoord werd al snel duidelijk, de award ging naar de mooie, jonge Nicolette van Dam. Vereerd nam zij de award in ontvangst. Nicolette was de rest van de dag nog te bewonderen op de beurs. Zo was zij aanwezig bij de tweede modeshow van Rodrigo Otazu in samenwerking met Gassan Diamonds. De man achter deze prachtige sieraden was deze dag helaas niet aanwezig.


Ondanks dat de Jackie Summer Fair met name op de vrouw is gericht, liep er genoeg mannelijk schoon rond. Zij konden zich vermaken met de mooiste auto's en de Alex Men's Lounge. We spotten verder BN'ers als Marijke Helwegen en Mari van de Ven. Deze dag werd ook feestelijk afgesloten met muziek van DJ La*Ona. Ondanks de kinderziektes is deze beurs zeker voor herhaling vatbaar.