Fashion / Mode & trends
Mode & trends

8 leuke kledingitems met dierenprint

Dierenprints waren altijd al een geliefde print in de mode, maar dit jaar is de trend geëxplodeerd. Het hele dierenrijk is uitgenodigd in je kledingkast. Van zebra's tot luipaarden: elk printje is een succes. Met een dierenprintje sla je nooit de plank mis en het gaat nog jaren mee. Daarom tippen we je 8 items binnen deze tijdloze trend van Studio Anneloes.

 

studio anneloes

studio anneloes

studio anneloes

studio anneloes

studio anneloes

studio anneloes

studio anneloes

Hoe style je de dierenprint?

In tegenstelling tot een aantal jaar geleden, is de dierenprint nooit 'fout'. Je kunt de plank bijna niet misslaan. Bijna, inderdaad, want dierenprint op dierenprint wordt vaak een te drukke beestenboel. Kies liever voor rustige accessoires. Eventueel in een knalkleur zoals rood of geel. Naast wit of zwart doen aardetinten het ook heel goed bij een dierenprintje. Weet je niet zeker of iets wel staat? Let dan op de ondertoon: is deze warm of koel? Kies daarop je overige kledingitems uit. 

Kleding is leuk om te kopen, maar ook om te schenken. In de vorm van een cadeaubon natuurlijk! Je weet natuurlijk nooit precies wat iemands kledingsmaak is. Met een Fashioncheque zit je goed. De bon is te besteden in meer dan 10.000 winkels, waaronder H&M, de Bijenkorf, ICI PARIS XL en de HEMA.

Lees ook: 20 x De leukste tasjes met dierenprint zomer 2019 onder de 40 euro