Lindessa klinkt als... Lingerie!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Lindessa is de meest onderscheidende bodyfashion formule met een groot aanbod in A-merken. Service, Kwaliteit, Luxe én Verwennen zijn de woorden die Lindessa net zo op de huid geschreven zijn, als je van hun producten op jouw huid mag verwachten.

De Lindessa winkels zijn modern en stijlvol ingericht. Er hangt een relaxed sfeertje waardoor het er heerlijk vertoeven is en je rustig op zoek kunt naar het juiste setje voor jou. En de collectie wordt op zo'n manier gepresenteerd dat het gewoon uitnodigt om iets leuks te passen. Of het nu om romantische of verleidelijke lingerie gaat, of om sportieve en ondersteunende ondermode. Ook niet onbelangrijk: de paskamers zijn erg ruim en door het vriendelijke licht lijk je niet vijf kilo zwaarder in de spiegel!

Afbeelding verwijderd door redactie
~*~ Chantelle by Lindessa ~*~~~~~~~~~~

Voor iedere vrouw en voor ieder moment biedt Lindessa een ruime keuze in lingerie, nacht- en badmode. Bij dit laatste valt te denken aan trendy halter- en beugelbikini's of stijlvolle badpakken van de bekende A-merken, die het hele jaar door verkocht worden.

Met nieuwe kleuren, dessins en comfortabele materialen geeft Lindessa de aftrap voor een veelbelovend lingerie- en nachtmodeseizoen. We zien dit najaar naast zwart ook de herfstachtige kleuren brons, grijstonen, donkergroen en blauw. De dessins zijn grafisch van aard. Voor kant is er langzaamaan ook weer een hoofdrol weggelegd. Lindessa biedt een passende collectie voor als je gaat sporten of je je man wilt verleiden of gewoon om jezelf te verwennen.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie
~*~ Lejaby by Lindessa ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ Marie Jo by Lindessa ~*~

Een romantische lijn mag in de collectie van Lindessa natuurlijk niet ontbreken. De romantiek is terug te vinden door het gebruik van bloemborduursels en kant. Lindessa brengt een collectie waarin speels wordt gecombineerd met kanten accenten. Functioneel en toch vrouwelijk én verleidelijk. Door het gebruik van velours krijgen de lingeriesetjes een luxe touch. De bandjes zijn ook volop versierd. Marie Jo past perfect binnen het romantische thema. En ook een brons setje van Lejaby met kant en strikjes staat garant voor romantiek op en top.

Voor verkoopinformatie: 033 - 253 2286 of surf naar www.lindessa.nl