Topactie American Apparel op 15/12

Mode & trends door Redactie Ze.nl

American Apparel zoekt graag de grenzen op. Niet alleen met uitdagende kledingcampagnes, maar ook met creativiteit. Oprichter Dov Charney is continu bezig met het bedenken van nieuwe ontwerpen, die hij - in tegenstelling tot zijn concurrenten - binnen een week in de winkels kan hebben. American Apparel is vooral geliefd onder twintigers die weglopen met zijn shirts. De kleding is comfortabel, wordt gemaakt van biologisch katoen en is vrij van kinderarbeid of uitbuiting.  De opvallende shirts en comfortabele jurkjes, legging, sweaters en andere kleding zijn inmiddels mateloos populair en doen denken aan de simpele, minimalistische stijl van het Zweedse merk Acne.

En ook in Nederland verovert het merk veel terrein, zo zijn er in Amsterdam al twee winkels: op de Noordermarkt en de Utrechtstestraat. Plan je binnenkort een shoppingtrip naar onze hoofdstad, dan mag je een bezoekje aan de winkels zeker niet overslaan. Geen zin/tijd om te shoppen? American Apparel heeft ook een webshop. En wij hebben een fijne deal voor je gespot!

Je kunt nu (alleen vandaag 15 decembereen waardebon van het merk aanschaffen voor 25 euro, die maar liefst het dubbele waard is: 50 euro! Ja, ja, dat betekent 50% korting! Wil jij met die dure feestdagen meer voor minder aan kleding scoren? De kortingsbon is tot drie maanden na aankoop geldig, voor alle artikelen behalve de SALE. Let op: woon je in Amsterdam en schaf je de waardebon aan dan kun je die alleen besteden in de winkels in de hoofdstad. Woon je niet in Amsterdam en koop je de bon, dan kun je hem alleen online besteden.

Je kunt de waardebon vandaag aanschaffen via Groupon - MyCityDeal. Groupon biedt elke dag unieke aanbiedingen aan in verschillende steden met hoge kortingen (50% of meer). Denk aan een etentje van 60 euro voor maar 30 euro of een Wellness-dag van 100 euro voor maar 30 euro - niet verkeerd toch?