Een trui saai? 5 makkelijke stylingtips voor een groots effect

Mode & trends door Chloe

Helaas laten de warme lentedagen nog even op zich wachten. Met het stormachtige weer verstoppen we ons het liefst in onze warmste trui. Spijkerbroek aan en klaar. Lekker makkelijk, maar na al die wintermaanden wordt deze standaardoutfit misschien toch wel een beetje saai. Daarom hebben wij hier vijf tips om jouw basic trui in stijl te dragen.

trui stylingtipsLees ook: 12 comfy én modieuze joggingbroeken die je naar je werk kunt dragen

Shop deze truien en accessoires!

 

1. Dress to impress

Heb jij ook zo’n trui in je kast liggen die stiekem drie maten te groot is? Het liefst draag je deze trui iedere dag dat het kouder is dan 10 graden. Hij is namelijk perfect om je lekker terug te trekken in de warmte, maar of het echt fashionable is? Jazeker! Deze trui is namelijk precies lang genoeg voor een jurkje. Een leuke riem erom om er wat vorm in te krijgen, hoge laarzen en je bent klaar voor de dag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Body Silhouette by Michael (@bodysilhouette_official) op

2. Leather and a sweater

Is je trui toch net iets te kort om onze bovenstaande tip uit te voeren? No worries. Ook daar hebben we een oplossing voor. Deze trui is namelijk perfect te combineren met een leren legging. Deze zijn na al die jaren namelijk weer helemaal in en houden je ook nog eens lekker warm. Een vilten hoed erbij en you're done

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fashion, OOTD & more by CARO💗 (@caroko__) op

 3. Sweater chique

Wie zegt dat je er niet hartstikke netjes uit kan zien met je favoriete trui aan? Combineer het met een mooie lange rok en gave laarsjes en jij kan op je best de deur uit in je meest comfysweater. Wat wil je nog meer?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door JustineCelina (@justinecelina) op

4. Off-shoulder

Een trui sexy? Ja zeker! Met een off-shoulder look geef jij je winteroutfit toch een beetje spice. Deze look is simpel te creëren met een te grote trui of een trui die wijd uitloopt aan de bovenkant. Ideaal voor een avondje stappen in de koude nachten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MY-JEWELLERY.COM (@myjewellery) op

5. Accessoires

Kan jij toch geen afscheid nemen van je spijkerbroek? Dan betekent dat nog steeds niet dat dit in combinatie met je trui saai hoeft te zijn. Door simpele accessoires toe te voegen als een riem, een grove ketting en andere sieraden zie jij er alsnog tip top uit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Steffi Gallemaert (@steffigallemaert) op

Lees ook: Sporty chic: De leukste outfitinspiratie

Beeld: Getty